יום השנה עוף
עוף יום השנה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 382 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חתיכות בייקון, רוטב סלט, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הרוטב סלט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קערה אחת עוגת שוקולד כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה טוב. מתכונים דומים: יום השנה עוף אני, עשר שנים והספירה נמשכת: עוף יום השנה עם זעפרן ולימון משומר, ו מרק יום נישואין.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
במחבת גדולה, מחממים שמן על חום בינוני-גבוה.
להוסיף חזה עוף, ו לטגן 4 עד 5 דקות בכל צד, עד השחמה קלה.
מניחים חזה עוף משחי בתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
מברשת עם רוטב טריאקי, ואז כף על רוטב סלט.
מפזרים גבינה, בצל ירוק וחתיכות בייקון.
אופים במשך 25 עד 35 דקות, או עד עוף הוא כבר לא ורוד ומיצים לרוץ ברור.
מקשטים עם פטרוזיליה ומגישים.