סעודת יום ראשון: Kulebyaka עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1810 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 119 גרם שומן. אם יש לכם פלפל, מלח כשר ופלפל סדוק, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו כריכי ארוחת יום ראשון, ארוחת ערב עוף ביום ראשון, ו יום ראשון ארוחת ערב: Pierogies (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן זית בסיר קטן; מוסיפים בצל קצוץ, 4 מעיינות של טימין ומבשלים עד הבצל רך ומעט חום.
מוסיפים פילה סלמון אחד אחד ומבשלים עד המשרד רק (בערך 1 דקה) ואז להעיף ולבשל במשך 30 שניות נוספות. בעדינות להסיר מחבת מגניב. פורסים ביצים קשות.
מרכיבים שתצטרך
מתוקים של עגל
פילה סלמון
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
ברגע שכל המרכיבים קרירים, מחממים תנור ל 375°, ולאחר מכן מחלקים בצק עלים ל 4 חלקים (בצק עלים קפוא יבוא בסדינים). במרכז מקום מאפה 1/4 של אורז, ואחריו 1/4 של תערובת פטריות, ואחריו ביצה קשה פרוסה אחת, ואחריו פילה סלמון אחד. לעטוף בצק עלים בעדינות סביב סלמון, לאטום עם שטיפת ביצים, ומניחים על אפייה מוכן טהור. חזור עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
מתוקים של עגל
מיונז, ועוד, לפי הצורך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך