קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

יום ראשון צלי בקר ורוטב

יום ראשון צלי בקר ורוטב
יום ראשון רוסטביף ורוטב הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רוטב זה יש 632 קלוריות, 50 גרם חלבון, ו 41 גרם שומן למנה. 31 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לכם צלי צלעות, מלח ופלפל כשר, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 85%. נסו יום ראשון צלי בקר ורוטב, צלי סיר של יום ראשון עם רוטב פטריות, ו צלי בקר עם רוטב (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
בעזרת יד כבדה מתבלים צלי צלעות עם מלח ופלפל מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
סטייק צלעותסטייק צלעות
4
מחממים שמן זית בתנור הולנדי גדול או בתבנית צלייה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנור הולנדיתנור הולנדי
5
מניחים בקר במחבת חמה וצורבים עד להזהבה עמוקה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מעבירים את התבנית לתנור וצולים כ-15 דקות לקילו למשך בינוני-נדיר, מה שהופך שעה משוערת של זמן בישול.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
7
מוציאים את התבנית מהתנור ומעבירים את הבקר לקרש חיתוך. אפשר לבשר לנוח לפחות 15 דקות, אוהל בנייר כסף, לפני הגילוף.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
מחבתמחבת
1
יוצקים עודפי שומן מהתנור ההולנדי (שומרים לתימין לפודינג יורקשייר, אם רוצים) ומניחים על הכיריים על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
כירייםכיריים
2
מוסיפים שאלוט ומבשלים עד שהם רכים ושחומים, בערך 4 עד 6 דקות. מתפיחים את הסיר עם 1/2 כוס מהיין, מגרדים חתיכות שחומות מלמטה.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מוסיפים את היין שנותר, מביאים לרתיחה ומצמצמים בחצי.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
4
מוסיפים ציר ומבשלים עד להפחתה שוב בכמחצית. מעבירים את הרוטב דרך מסננת רשת דקה ומחזירים לתבנית. מחזירים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים עד שמגיעים לעקביות הרוטב הרצויה. טועמים לתיבול ומתאימים, במידת הצורך. חותכים בשר בקר כנגד הדגן, לפרוסות דקות, ומגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
דגניםדגנים
רוטברוטב
מלאימלאי
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
מחבתמחבת