יון צלוי עם בייקון וענבים
יון צלוי עם בייקון וענבים דורש מסביב 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 8. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 255 קלוריות. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. לכו לחנות ותביאו שמן צמחי, מלח ופלפל, גוזלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 11% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: יון צלוי של סטיבן עם קונפי כתום סביליה, עוף צלוי עם ענבים, ו עוף צלוי עם ענבים.
הוראות
בקערה קטנה, למזג את החמאה עם ערער ומתבלים עם מלח ופלפל.
במחבת גדולה, חום 1/4 אינץ ' של שמן צמחי עד מנצנץ. מתבלים את הגוזלים במלח ופלפל.
להוסיף 4 של squabs למחבת, השד בצד למטה, ומבשלים על חום גבוה בינוני, מפנה כמה פעמים, עד משחימים עשיר בכל רחבי, על 12 דקות. חזור עם יון הנותרים, הוספת שמן יותר למחבת לפי הצורך.
מסדרים את השד squabs בצד על תבנית אפייה גדולה, מעוטרת. לשפשף את חללי יון עם חמאת ערער. מסדרים שני חצאי בייקון על כל שד יון בשכבה אחת. פזר את הענבים מסביב לגוזל וצלה בשליש העליון של התנור למשך כ-15 דקות, עד שמדחום שנקרא באופן מיידי הוכנס לחלק העבה ביותר של הרגליים רושם 125 לבשר בינוני-נדיר.
להעביר את יון ללוח גילוף ולתת לנוח במשך כ 5 דקות.
באמצעות סכין גדולה, לחתוך כל יון לשניים, חיתוך דרך עצם השד.
להעביר את squabs לצלחות. כפית את הענבים ומיצי קלייה על גבי ומגישים.