תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Yucatecan Tostadas (Salbutes). מתכון זה מספק 4 מנות. עם 417 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן צמחי, חומץ מזוקק, צ'ילי סראנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו סלט אורז יוקאטקאן, חזיר בסגנון יוקאטקאן, ו מרק עוף ולימון Yucatecan (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת קטנה על חום גבוה, מכסים בצל אדום עם מים קרים ומביאים לרתיחה.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הביירון פידלסטיקס ויניארד פינו נואר עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.