יותר טוב מהתירס המוקרם של סבתא.
טוב יותר מאשר תירס מוקרם של הסבתא דורש בערך 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 563 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול למדי. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, כורכום, רוזמרין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: סבתא מכינה לחם תירס., הגרסה המואצת של ויימו של רוטב ההודו של סבתא, ו מאפינס תירס מוקרם.
הוראות
בסיר מעל חום בינוני, להזיע את הבצל בחמאה ומלח עד שקוף.
בקערת ערבוב גדולה, מניחים קערת נייר באמצע הקערה. מנוחה קלח על הקערה במצב אנכי להסיר רק את צמרות הקרנל עם סכין, באמצעות משיכות ארוכות חלקה כלפי מטה סיבוב קלח כמו שאתה הולך. לאחר קלח כבר הפשיטו, להשתמש בחלק האחורי המשעמם של הסכין שלך כדי לגרד כל עיסת הנותרים וחלב את קלח.
מוסיפים את תערובת התירס והעיסה לסיר ומבשלים מעל בינוני גבוה עד שהמיץ מהתירס התהדק.
מפזרים את התירס עם הסוכר וכורכום. מערבבים כל הזמן במשך כ 2 דקות.
מפזרים את קמח התירס על התירס, באמצעות מקצף לשלב היטב.
מוסיפים את השמנת הכבדה ומבשלים עד שהתירס מתרכך, בערך 2 עד 3 דקות.
הסר את הרוזמרין. מתבלים בפלפל שחור טחון טרי.