קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

יחסי ציבור פרניל

יחסי ציבור פרניל
יחסי ציבור פרניל נטול גלוטן, וטבעוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 1834 קלוריות, 73 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 13 שעות ו-25 דקות. גשו לסופר וקנו מיץ תפוזים, חומץ, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו Pernil Asado, חזיר צלוי שום (פרניל), ו רגל חזיר קלויה קובנית: פרניל (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקערה גדולה, לשלב 1/4 כוס מיץ התפוזים עם חומץ, שמן זית, שום, פלפל קאיין, אורגנו, כמון, אבקת צ 'ילי אנצ' ו, פלפל שחור 1 כפית מלח כדי ליצור משחה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
לשטוף את כתף החזיר וללטף את הבשר יבש עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
4
שים את הכתף, צד שומן למעלה, על קרש חיתוך. השארת השומן בחתיכה אחת ומחוברת בקצה 1, להשתמש בסכין כדי להסיר את שכבת השומן מהכתף, פותח אותו כמו ספר כדי לחשוף את הבשר. לאחר מכן, השתמש בסכין לתקוע חורים עמוקים 1 אינץ ' לתוך הבשר מכל הצדדים. לשפשף את ממרח התבלינים סביב הכתף, עובד אותו לתוך נקבים. להחזיר את השומן בחזרה למקומו המקורי. ציון השומן עם חתכים אלכסוניים ומפזרים את המלח שנותר על שני הצדדים של שומן. לעטוף את הכתף בחוזקה בניילון נצמד ולקרר אותו במשך 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תבליניםהדבק תבלינים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
5
הסר את החזיר מהמקרר 1 שעה לפני שתתחיל לבשל.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
6
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
יוצקים את מיץ התפוזים הנותר למחבת צלייה. לפתוח את החזיר מהפלסטיק ולשים אותו במחבת, צד שמן למעלה. צלי, חשוף, במשך 30 דקות, ואז להוריד את טמפרטורת התנור ל 300 מעלות צלוי במשך 3 שעות ו 45 דקות יותר. אם מיץ התפוזים מתייבש במהלך תהליך הבישול, מוסיפים עוד מיץ או מים.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מגישים כאשר הטמפרטורה הפנימית של החזיר מגיע 185 מעלות F על מדחום מיידי לקרוא. הבשר צריך למשוך עם הזין של מזלג ואת העור הוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
9
הסר את הבשר מהתנור ללוח חיתוך ולתת לנוח 20 דקות, תחת אוהל של רדיד אלומיניום, לפני ההגשה. פורסים את הבשר, מסדרים אותו על מגש הגשה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
קרש חיתוךקרש חיתוך
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)