קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

יחסי ציבור פרניל

יחסי ציבור פרניל
יחסי ציבור פרניל נטול גלוטן, וטבעוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 1834 קלוריות, 73 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 13 שעות ו-25 דקות. גשו לסופר וקנו מיץ תפוזים, חומץ, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו Pernil Asado, חזיר צלוי שום (פרניל), ו רגל חזיר קלויה קובנית: פרניל (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקערה גדולה, לשלב 1/4 כוס מיץ התפוזים עם חומץ, שמן זית, שום, פלפל קאיין, אורגנו, כמון, אבקת צ 'ילי אנצ' ו, פלפל שחור 1 כפית מלח כדי ליצור משחה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
3
לשטוף את כתף החזיר וללטף את הבשר יבש עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
שים את הכתף, צד שומן למעלה, על קרש חיתוך. השארת השומן בחתיכה אחת ומחוברת בקצה 1, להשתמש בסכין כדי להסיר את שכבת השומן מהכתף, פותח אותו כמו ספר כדי לחשוף את הבשר. לאחר מכן, השתמש בסכין לתקוע חורים עמוקים 1 אינץ ' לתוך הבשר מכל הצדדים. לשפשף את ממרח התבלינים סביב הכתף, עובד אותו לתוך נקבים. להחזיר את השומן בחזרה למקומו המקורי. ציון השומן עם חתכים אלכסוניים ומפזרים את המלח שנותר על שני הצדדים של שומן. לעטוף את הכתף בחוזקה בניילון נצמד ולקרר אותו במשך 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תבליניםהדבק תבלינים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
הסר את החזיר מהמקרר 1 שעה לפני שתתחיל לבשל.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
6
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
יוצקים את מיץ התפוזים הנותר למחבת צלייה. לפתוח את החזיר מהפלסטיק ולשים אותו במחבת, צד שמן למעלה. צלי, חשוף, במשך 30 דקות, ואז להוריד את טמפרטורת התנור ל 300 מעלות צלוי במשך 3 שעות ו 45 דקות יותר. אם מיץ התפוזים מתייבש במהלך תהליך הבישול, מוסיפים עוד מיץ או מים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מגישים כאשר הטמפרטורה הפנימית של החזיר מגיע 185 מעלות F על מדחום מיידי לקרוא. הבשר צריך למשוך עם הזין של מזלג ואת העור הוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
9
הסר את הבשר מהתנור ללוח חיתוך ולתת לנוח 20 דקות, תחת אוהל של רדיד אלומיניום, לפני ההגשה. פורסים את הבשר, מסדרים אותו על מגש הגשה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
קרש חיתוךקרש חיתוך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה