יחסי ציבור פרניל נטול גלוטן, וטבעוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 1834 קלוריות, 73 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 13 שעות ו-25 דקות. גשו לסופר וקנו מיץ תפוזים, חומץ, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו Pernil Asado, חזיר צלוי שום (פרניל), ו רגל חזיר קלויה קובנית: פרניל (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקערה גדולה, לשלב 1/4 כוס מיץ התפוזים עם חומץ, שמן זית, שום, פלפל קאיין, אורגנו, כמון, אבקת צ 'ילי אנצ' ו, פלפל שחור 1 כפית מלח כדי ליצור משחה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
סטייקים של ניו יורק
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פירורי בשר צמחוני קפואים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
3
לשטוף את כתף החזיר וללטף את הבשר יבש עם מגבת נייר.
שים את הכתף, צד שומן למעלה, על קרש חיתוך. השארת השומן בחתיכה אחת ומחוברת בקצה 1, להשתמש בסכין כדי להסיר את שכבת השומן מהכתף, פותח אותו כמו ספר כדי לחשוף את הבשר. לאחר מכן, השתמש בסכין לתקוע חורים עמוקים 1 אינץ ' לתוך הבשר מכל הצדדים. לשפשף את ממרח התבלינים סביב הכתף, עובד אותו לתוך נקבים. להחזיר את השומן בחזרה למקומו המקורי. ציון השומן עם חתכים אלכסוניים ומפזרים את המלח שנותר על שני הצדדים של שומן. לעטוף את הכתף בחוזקה בניילון נצמד ולקרר אותו במשך 8 שעות או לילה.
יוצקים את מיץ התפוזים הנותר למחבת צלייה. לפתוח את החזיר מהפלסטיק ולשים אותו במחבת, צד שמן למעלה. צלי, חשוף, במשך 30 דקות, ואז להוריד את טמפרטורת התנור ל 300 מעלות צלוי במשך 3 שעות ו 45 דקות יותר. אם מיץ התפוזים מתייבש במהלך תהליך הבישול, מוסיפים עוד מיץ או מים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מגישים כאשר הטמפרטורה הפנימית של החזיר מגיע 185 מעלות F על מדחום מיידי לקרוא. הבשר צריך למשוך עם הזין של מזלג ואת העור הוא פריך.