יין אדום מתובל ורימון גרניטה
צריך ללא גלוטן וקינוח נטול לקטוז? יין אדום מתובל גרניטה רימון יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 7 מנות. עם 202 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא ציפוי מוקצף, מרלו, מיץ רימונים-מנדרינה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 18%. מתכונים דומים: רימון-אננס גרניטה, קוקטייל רימון קיווי גרניטה, ו עוגיות מזל גדולות עם רימון Granita.
הוראות
להביא הראשון 5 מרכיבים לרתיחה בסיר גדול מעל חום בינוני.
הסר מהחום; תן לעמוד 5 דקות. מסננים תערובת דרך מסננת לתוך קערה; להשליך מוצקים. מערבבים מיץ לתערובת יין.
יוצקים תערובת לתוך צלחת אפייה 13 x 9 אינץ'. הקפאה, חשפה, 1 שעה. לגרד תערובת שלמה עם מזלג כדי לשבור גבישי קרח. להקפיא שעה נוספת 1, גירוד שוב עם מזלג לאחר 30 דקות.
סקופ 1/4 כוס granita לתוך כל 7 (10-אונקיה) כוסות נבעו; העליון כל אחד עם 2 כפות מוקצף ציפוי. חזור על שכבות 3 פעמים, מסתיים עם ציפוי מוקצף.
טיפים Granita: למרות תערובות להקפיא מהר מחבתות מתכת, השתמשנו צלחת זכוכית כי המתכון הזה יש תוכן חומצה גבוהה מן היין, והחומצה עשויה להגיב עם מחבת אלומיניום. מזלג הוא הכלי הטוב ביותר לגרד את התערובת הקפואה כי הוא מייצר קרח דק דק דק נחמד.
מגישים את granita בקערות או כוסות מקורר כי הקרח נמס במהירות.
Granita (grah-nee-TAH), או קרח איטלקי, חייב להיות מאוד טעים כדי להיות אותנטי. ציפוי מוקצף מאזן את טעם הקרח.