יין אדום-תבשיל בקר במרינדה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל יין אדום-תבשיל בשר בקר במרינדה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 34 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 435 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו עלי קורנית, פלפל, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תבשיל בשר בקר אדום, תבשיל בקר ביין אדום, ו תבשיל בשר בקר אדום (מתכונים דומים).
הוראות
במקום הראשון 3 מרכיבים על שכבה כפולה של cheesecloth. לאסוף קצוות של cheesecloth יחד; לקשור בצורה מאובטחת.
שלב שקית גבינה, יין, ואת 4 המרכיבים הבאים (דרך בשר בקר) בשקית פלסטיק גדולה zip-top; חותם. להשרות במקרר 4 שעות או עד 24 שעות. מסננים תערובת בשר דרך מסננת מעל קערה, הזמנת מרינדה; לנקז היטב. שים את שקית הגבינה בצד.
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
להוסיף תערובת בשר למחבת; לטגן 6 דקות או עד השחמה, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים פטריות למחבת; לטגן 3 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב מדי פעם. החזר תערובת בשר למחבת. כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מוסיפים קמח, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל למחבת; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים מרינדה שמורה, שקית גבינה, ומרק; מביאים לרתיחה. לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 1 1/2 שעות או עד בשר רך. מערבבים הנותרים 1/2 כפית מלח 1/4 כפית פלפל.
מפזרים פטרוזיליה קצוצה. היפטר משקית גבינה.