קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

יין מתובל (יין חם)

יין מתובל (יין חם)
איך מכינים יין מתובל (חם)? אם יש לכם תפוזים, מקלות קינמון, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה לוקח כ 20 דקות. מתאים לחורף קר ואירוח קוקטיילים ומסיבות חברים.

הוראות

1
יוצקים יין לסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים ציפורן, אניס כוכב, קינמון, וגרגרי ערער. מביאים את התערובת לרתיחה עדינה על אש נמוכה (אל תתנו לה לרתיחה-חום גבוה פוגע בטעם).
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
כוכב אניסכוכב אניס
קינמוןקינמון
ציפורןציפורן
3
בינתיים, לשטוף תפוזים (לא לקלף) וחותכים 1/4-in. פרוסות. שמור 6 של הפרוסות הגדולות ולשים פרוסות שנותרו עם יין.
מרכיבים שתצטרך
כתוםכתום
ייןיין
4
מוסיפים סוכר חום ומערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
5
תערובת יין מבשלים 10 דקות. מסננים לתוך מיכל מבודד או מצקת לתוך ספלים, משאיר מאחור תבלינים ותפוזים.
מרכיבים שתצטרך
כתוםכתום
תבליניםתבלינים
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
6
מקשטים כל מנה עם פרוסת תפוז שמורה.
מרכיבים שתצטרך
כתוםכתום
7
הפוך קדימה: עד 2 ימים, צונן (מסננים את התבלינים לפני מצמרר; אחרת, הם יהפכו מרירים). לחמם על אש נמוכה (אתה לא רוצה את זה לרתיחה).
מרכיבים שתצטרך
תבליניםתבלינים