יין מתובל (יין חם)
איך מכינים יין מתובל (חם)? אם יש לכם תפוזים, מקלות קינמון, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה לוקח כ 20 דקות. מתאים לחורף קר ואירוח קוקטיילים ומסיבות חברים.
הוראות
מוסיפים ציפורן, אניס כוכב, קינמון, וגרגרי ערער. מביאים את התערובת לרתיחה עדינה על אש נמוכה (אל תתנו לה לרתיחה-חום גבוה פוגע בטעם).
בינתיים, לשטוף תפוזים (לא לקלף) וחותכים 1/4-in. פרוסות. שמור 6 של הפרוסות הגדולות ולשים פרוסות שנותרו עם יין.
מוסיפים סוכר חום ומערבבים עד מומס.
תערובת יין מבשלים 10 דקות. מסננים לתוך מיכל מבודד או מצקת לתוך ספלים, משאיר מאחור תבלינים ותפוזים.
מקשטים כל מנה עם פרוסת תפוז שמורה.
הפוך קדימה: עד 2 ימים, צונן (מסננים את התבלינים לפני מצמרר; אחרת, הם יהפכו מרירים). לחמם על אש נמוכה (אתה לא רוצה את זה לרתיחה).