ים קאי (ביצים תאילנדיות) עם שאריות דגנים
ים קאי (ביצים תאילנדיות) עם שאריות דגנים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 452 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל אסייתי. אם יש לך מיץ ליים, שאלוט, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חתן ביצים: ביצים קשות מטוגנות תאילנדיות ברוטב תמרינדי, שאריות הודו ודלעת קארי ירוק תאילנדי, ו הודו תאילנדי בוטנים אטריות-מהפכת טורקיה שאריות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים יחד את מיץ הסיד, רוטב דגים, 1 כפית של ממרח צ ' ילה, ואת גרגר מבושל של yourchoice; להפריש.
שים את הביצים ואת 1/2 כפית הנותרים של להדביק צ ' ילה בקערה קטנה להכות עם מזלג לשלב; להפריש.
במחבת sauté כבדה גדולה, חום 1/2 כף השמן מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את השאלוט, את החלקים הלבנים של הבצל הירוק, ואת החזיר, אם משתמשים, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שאלוט הם חום כהה מאוד ומצומק, על 4 דקות.
מוסיפים את הגדלים הירוקים ואת הנותרים 1/2 כף שמן ומבשלים 1 דקה.
יוצקים את תערובת הביצים ומבשלים מבלי להפריע במשך 30 שניות, ואז להסתובב ומערבבים, לשבור אותו קצת אבל שמירה על חתיכות בגודל טוב יחד, בישול עד רק להגדיר, על 45 שניות.
יוצקים את תערובת התבואה ומבשלים, פונים עם מרית, עד מחומם דרך, על 1 דקה.
Reprinted עם אישור מדגנים מלאים לדור חדש: מנות קלות, ארוחות לבביות, פינוקים מתוקים, וחטיפים זולים עבור הטבח היומיומי של ליאנה קריסוף. זכויות יוצרים © 2012 ליאנה קריסוף; תמונות זכויות יוצרים © 2012 ריין אלן. פורסם ב 2012 על ידי Stewart, Tabori & Chang, an imprint of ABRAMS.