יסודות: ביצים ממולאות
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ואת כל מנות ראשונות 30? יסודות: ממולאים ביצים יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 77 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לך אופציה: עירית, שמן זית, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Essentials: המבורגרים, יסודות: חומוס, ו Essentials: טאקו דגים (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים סיר בינוני במים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הביצים ומבשלים במשך 9 דקות.
מסננים את הביצים ומקררים במי קרח עד מקורר. אם אתה הולך לצבוע את הביצים, אני מניח שעכשיו זה הזמן.
לקלף את הביצים, לחתוך אותם חצי לאורכו, ולגרוף את החלמונים לקערה. הגדר את הלבנים על מגש, לחתוך את הצד, ומפזרים מלח ופלפל.
השתמש במזלג כדי מועך את הביצים עם מיונז, חרדל, מלח ופלפל לפי הטעם. אם התערובת היא עבה מאוד, להוסיף מים קרים 1 כפית בכל פעם עד עקביות נכונה. טעם לתיבול; למלא את הלבנים עם תערובת חלמון. אם לא מגישים בתוך שעה, לקרר עד מוכן לאכול.
אתה יכול פשוט לפזר את הביצים עם עירית קצוצה ו/או פטרוזיליה או אבק אותם עם פפריקה. לקבלת טעם נוסף, אתה יכול לרסק לתוך תערובת חלמון קצוץ עשבי תיבול, פפריקה, קצת שום הלם, או צלפים קצוצים. השילוב האהוב עליי הוא קצת שום מעורבב בחלמון עם עירית טחון מפוזרת על גבי.
מותאם מאומנות המזון הפשוט
שים את החלמון בקערה עם מיץ לימון או חומץ וקורט של מלח.
להקציף היטב, עד המלח מומס החלמון התעבה קצת. לאט לאט לטפטף את שמן הזית לתוך תערובת חלמון הביצה, לטאטא כל הזמן. כמו חלמון סופג את השמן, הרוטב יהיה להתעבות, להבהיר בצבע, ולהיות אטום. ברגע שזה קורה, אתה יכול להתחיל להוסיף את השמן קצת יותר מהר, בזרם דק אך קבוע, לטאטא כל הזמן. לטעום ולטאטא עוד קורטוב של חומץ או מיץ לימון אם זה צריך הבהרה.