יקיטורי
יכול להיות שיאקיטורי היא המנה העיקרית שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 38 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 380 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך סאקה, חצאי חזה עוף, זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. , שהוא מוצק. נסו יקיטוריname, יקיטוריname, ו עוף Yakitori (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בסיר קטן; להביא לרתיחה.
הסר מהחום; תן לעמוד 15 דקות.
הסר ג ' ינג ' ר עם כפית מחוררת, ומניח בקערה בינונית.
מוסיפים 2 כפות תערובת רוטב סויה, פלפל, עוף, שום וכוסברה לג ' ינג ' ר בקערה; לזרוק היטב. כיסוי וצינה 1 שעה, ערבוב מדי פעם.
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
להביא תערובת רוטב סויה נותרת לרתיחה; לבשל 10 דקות או עד מופחת 1/4 כוס.
הסר מהחום; לאט להוסיף חומץ ושמן, ערבוב עם מקצף. מחלקים תערובת רוטב סויה ל 2 חלקים שווים (כ 1/4 כוס כל); להפריש.
הסר עוף מן המרינדה; להשליך מרינדה. חוט 3 חתיכות עוף ו 3 חתיכות בצל ירוק לסירוגין על כל אחד 12 (8 אינץ') שיפודים.
מניחים את שיפודים על מתלה גריל מצופה ספריי בישול. מכסים וגריל במשך 8 דקות או עד הסוף, פונים לאחר 4 דקות ושופכים מדי פעם עם תערובת רוטב סויה שמורות 1/4 כוס.
מניחים שיפודים על מגש הגשה; לשרת עם תערובת רוטב סויה 1/4 כוס הנותרים.