ירוק אביבי ומרק גאמון
הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 99% המנה הזו מעולה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו מתכון גמון חם סיר (עם ירקות קיץ), מרק האביב של ירקות ופסטה, ו מרק טיפות ביצה עם ירקות באביב.
הוראות
שים את הגמון במחבת גדולה עם עלי המפרץ, בצל וכ -1.5 ליטר מים קרים או מספיק כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים בעדינות במשך כ 1 שעות.
מסננים את השש, שומר את נוזל הבישול. כאשר הגמון הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לקצץ את העור, לגרוס את הבשר.
להחזיר בשר למחבת עם נוזל בישול שמור, פפריקה ותפוחי אדמה. מכסים ומבשלים במשך 20 דקות או עד תפוחי האדמה מבושלים.
בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, לקצץ את קצת stalky מן הירוקים דק לגרוס את העלה. מערבבים את הירוקים ואת השעועית לתוך המניה וממשיכים לבשל במשך כ 10 דקות עד מבושל. מתבלים לפי הטעם ומגישים ישר מהמחבת.