קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ירך בקר עם מחית גרגיר הנחלים

ירך בקר עם מחית גרגיר הנחלים
ירך בקר עם מחית גרגיר הנחלים עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 258 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו שמנת כבדה, עלי גרגר הנחלים, פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 44%. הציון הזה די טוב. נסו תמרינדי - צלעות קצרות קלועות עם כמהין סנצ'וק פורג' ה, גרגיר הנחלים פורג'ה ופטריות קנטרלה מזוגגות, פירה של מרק גרגר הנחלים, ו ירך טלה ברוטב מחבת עם גרגיר הנחלים נבול (מתכונים דומים).

הוראות

1
ראשית, להפוך את הרוטב. שים מחבת מים מומלחים לרתיחה. לדחוף את כל גרגר הנחלים לרתיחה במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרגיר הנחליםגרגיר הנחלים
רוטברוטב
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את התרד ומבשלים עוד דקה בערך עד שהוא נבול.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
3
מסננים במסננת. לחץ עם גב המצקת כדי לחלץ כמה שיותר לחות.
מרכיבים שתצטרך
חלץחלץ
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
מצקתמצקת
4
מכניסים את העלים למעבד מזון ומערבבים למחית דקה, מגרדים מדי פעם את הדפנות.
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
5
יוצקים 1/4 כוס מהקרם דרך משפך המעבד ושומרים על הלהבים מסתחררים למה שנראה כמו נצח. בסופו של דבר תקבלו רוטב במרקם כמו משי. זה יהיה כל כך חלק, אתה לא צריך להעביר אותו דרך מסננת. אם אתה רוצה רוטב לשפוך, מוסיפים את השמנת הנותרת. בדוק את התבלינים, ושופכים לתוך סיר קטן לחימום מחדש.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
קרםקרם
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
משפךמשפך
מסננתמסננת
6
חותכים את חלצי הבקר ל -4 סטייקים אחידים ומשפשפים כל צד בעזרת 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
בקרבקר
שמן בישולשמן בישול
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
7
מחממים מחבת כבדה ללא מקל עד שתוכלו להרגיש חום טוב עולה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
שכב בסטייקים שלך-הם צריכים לתת שריקה טובה כשהם פוגעים במחבת החמה. מתבלים את החלקים ומבשלים כ -3 דקות, ואז הופכים ומבשלים את הצד השני למשך 2 דקות. להחליק את החמאה לתוך המחבת בשלב זה העונה את הצד השני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מוציאים את הסטייקים מהתבנית ומשאירים לנוח בזמן שאתם מבשלים את הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
קולים את הפטריות עם השום בשמן שנותר. מתבלים ומערבבים עם הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
פטרוזיליהפטרוזיליה
שוםשום
שמן בישולשמן בישול
11
מחממים מחדש את מחית גרגיר הנחלים.
מרכיבים שתצטרך
גרגיר הנחליםגרגיר הנחלים
12
מניחים את הסטייקים על צלחות מחוממות (פרוסות תחילה אם תרצו), מטפטפים מעל כל מיצי מחבת וכף על הפטריות. אם מחית גרגיר הנחלים שלך יציבה, עצב אותה לקוונלים. אם מדובר ברוטב, כף מעט מעל הסטייקים והעביר את השאר בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
גרגיר הנחליםגרגיר הנחלים
פטריותפטריות
סטייק.סטייק.
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
13
הגישו עם כל הליווי שאתם אוהבים לאכול סטייק. צ ' יפס נהדר, או למה לא לנסות פרוסות בגט טרי באמת?
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
צ ' יפסצ ' יפס
סטייק.סטייק.