ירך חזיר צלוי בלסמי
בשר חזיר צלוי בלסמי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 34 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 381 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך חומץ בלסמי, בשר חזיר צלי, לשפשף תיבול סטייק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-5 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 98%. מתכונים דומים: ירך חזיר צלוי בלסמי, בשר חזיר צלוי תאנה-בלסמי, ו שום ורוזמרין בלסמי חזיר קלוי מותן.
הוראות
ממיסים סטייק תיבול בחומץ בלסמי, ואז מערבבים בשמן זית.
מניחים חזיר לתוך שקית פלסטיק resealable ויוצקים מרינדה overtop. לסחוט אוויר שקית לאטום; להשרות 2 שעות ללילה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים חזיר לתוך צלחת אפייה זכוכית יחד עם מרינדה.
אופים בתנור שחומם מראש, מתבלים מדי פעם עד חזיר מגיע לטמפרטורה פנימית של 145 מעלות F (65 מעלות C), על 1 שעה.
תן את שאר צלי במשך 10 דקות לפני חיתוך והגשה.