ירך חזיר צלוי עם סיידר בריח קלוי עם עגבניות ירוקות צ'אטני
ירך חזיר צלוי עם סיידר בריח קלוי עם עגבניות ירוקות Chutney עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 384 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. גשו לסופר וקנו בשר חזיר צלוי, עגבניות, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 19 שעות ו-30 דקות. נסו ירך חזיר מזוגגת סיידר, חרדל., בשר חזיר ברן צלי עם אננס צ'אטני, ו צלעות חזיר עם מיץ תפוחים עם מתכון צ'אטני מייפל-בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1 ליטר מים, סוכר מגורען, ו 1/2 כוס מלח בסיר גדול; להביא לרתיחה, ערבוב עד סוכר ומלח להתמוסס.
להוסיף הנותרים 1 ליטר מים סיידר; מגניב לטמפרטורת החדר.
מוסיפים חזיר; מקררים 12 עד 18 שעות, מסתובבים מדי פעם.
הסר חזיר ממי מלח; להתייבש עם מגבות נייר.
מניחים חזיר על מחבת מטאטא מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 375 במשך 55 דקות או עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של אוגרי חזיר 14
הסר חזיר מן המחבת; תן לעמוד 15 דקות.
חותכים לרוחב לפרוסות דקות.
מערבבים סוכר חום ומרכיבים הנותרים בסיר בינוני על חום בינוני; מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך; לבשל 1 שעה ו 45 דקות, ערבוב מדי פעם.