קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

ירך חזיר צלויה

ירך חזיר צלויה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזיר צלוי מותן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 442 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך חומץ יין, רוטב סויה, ירך חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. נסו ירך חזיר צלויה, ירך חזיר צלוי אסייתי, ו בשר חזיר צלוי בזיגוג הדר (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, מערבבים את הקטשופ עם רוטב הסויה, דבש, חומץ וחרדל עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
2
מחממים את התנור ל-37
3
במחבת גדולה וחסינה, לחמם את השמן עד מנצנץ. מתבלים את בשר החזיר עם מלח ופלפל וצורבים אותו במחבת מעל חום גבוה בינוני עד השחמה בכל רחבי, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מעבירים את המחבת לתנור וצולים את החזיר במשך 30 דקות. למרוח את החזיר עם חלק רוטב ברביקיו צלוי במשך כ -10 עד 15 דקות יותר, או עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס במרכז הקופות 14
מרכיבים שתצטרך
5
להעביר את ירך החזיר ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיף את רוטב ברביקיו הנותר למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני, מגרד את כל חתיכות משחימים, עד שהרוטב הוא קרמל מעט, 5 עד 6 דקות. חותכים דק את החזיר ומגישים לצד רוטב ברביקיו חם.
מרכיבים שתצטרך