קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות36
ציון בריאות2
מגזין

ירך כבש ערמונים עם ריבת בצל מתוק

ירך כבש ערמונים עם ריבת בצל מתוק
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -15 דקות. עם כפית ציון של 23%, המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עגבניות-ריבת בצל מתוק, צ'יפס פולנטה עם עגבניות-ריבת בצל מתוק, ו סטייקים עם תערובת גרגירי פלפל ומרמלדת בצל מתוק.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים קמח, סוכר, סודה לשתייה, אבקת אפייה, מלח, חמאה, חלב חמאה וביצה. ללוש קלות ולחלק ל -4 מנות, ויוצרים כל אחת לדיסק.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מניחים את 4 הדיסקים על תבנית משומנת קלות ואופים עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
בואו להתקרר על מחבת במשך 10 דקות, ואז להתקרר לחלוטין על מתלה.;
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מחממים שמן זרעי ענבים על אש נמוכה במחבת בינונית.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים בצל ואבקת קארי, ומאפשרים לבצל להתקרמל לאט, בערך 30 דקות. מערבבים צימוקים זהובים ומוסיפים חומץ. מבשלים כ -5 דקות, מכסים, מסירים מהאש ומניחים לנוח.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהוביםצימוקים זהובים
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
7
חזור לקרוסטיני: כיכרות מפוצלות נפתחות כמו שהיית עושה גליל המבורגר. בעזרת חותך עיגול בגודל 1 אינץ ' חותכים את הלחם לסיבובים.
מרכיבים שתצטרך
לחמניית המבורגרלחמניית המבורגר
קרוסטיניקרוסטיני
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
8
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מתבלים טלה במלח ופלפל וצורבים טלה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
11
שלבו מחית ערמונים וחרדל טחון אבן בקערה קטנה וצפו כבש בתערובת. ואז מצפים בשיבולת שועל טחונה.
מרכיבים שתצטרך
חרדל קרקע אבןחרדל קרקע אבן
ערמוניםערמונים
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
מכניסים לתבנית אפייה, ומסיימים בתנור לטמפרטורה פנימית של 140 מעלות פרנהייט, כפי שנמדד במדחום לקריאה מיידית, או לפי טעמכם.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
תנו לנוח במשך 5 דקות ואז פורסים לדיסקים בעובי 1/4 אינץ'.
14
טוסט קרוסטיני סיבובים, למעלה עם פרוסת ירך טלה העליון עם ריבת בצל.
מרכיבים שתצטרך
ירך כבשירך כבש
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
קרוסטיניקרוסטיני
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים

מרכיבים

11 קילו קישואים,נייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים11 קילו קישואים,על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(1 מקל) חמאה, מרוכך(1 מקל) חמאה, מרוכך2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמחית ערמונים (כמו מארון ' ס שנמכרת בצנצנת של 15 אונקיות)מחית ערמונים (כמו מארון ' ס שנמכרת בצנצנת של 15 אונקיות)11 קילו קישואים,בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות12 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצימוקים זהוביםצימוקים זהובים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשיבולת שועל מיידית טחונהשיבולת שועל מיידית טחונה1kgsירך כבשירך כבש1(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים36ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חרדל קרקע אבןחרדל קרקע אבן596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1גדולבצל מתוק (כמו וידליה), חתוך לקוביותבצל מתוק (כמו וידליה), חתוך לקוביות

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. לורן-פרייר ברוט עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
לורנט-פריר ברוט
לורנט-פריר ברוט
לורן-פריר ברוט ל-פ הוא נושא הדגל של סגנון הבית של לורן-פריר. פריך, רענן ואלגנטי, ברוט ל-פ משקף את המהות הבסיסית של השמפניות שלנו.הצבע הוא גוון זהוב חיוור, עם בועות עדינות ומתמשכות. האף טרי ועדין, מראה מורכבות טובה עם רמזים של פירות הדר ופירות לבנים. הסגנון הקל של ברוט ל-פ הוביל את הדרך להפוך את השמפניה למשקה האפריטיף האידיאלי. האיזון המושלם שלו, פריכות הטעמים והעדינות הופכים אותו גם לבן לוויה האידיאלי לדגים, עופות ובשר לבן.