זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -15 דקות. עם כפית ציון של 23%, המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עגבניות-ריבת בצל מתוק, צ'יפס פולנטה עם עגבניות-ריבת בצל מתוק, ו סטייקים עם תערובת גרגירי פלפל ומרמלדת בצל מתוק.
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים קמח, סוכר, סודה לשתייה, אבקת אפייה, מלח, חמאה, חלב חמאה וביצה. ללוש קלות ולחלק ל -4 מנות, ויוצרים כל אחת לדיסק.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מניחים את 4 הדיסקים על תבנית משומנת קלות ואופים עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
בואו להתקרר על מחבת במשך 10 דקות, ואז להתקרר לחלוטין על מתלה.;
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מחממים שמן זרעי ענבים על אש נמוכה במחבת בינונית.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים בצל ואבקת קארי, ומאפשרים לבצל להתקרמל לאט, בערך 30 דקות. מערבבים צימוקים זהובים ומוסיפים חומץ. מבשלים כ -5 דקות, מכסים, מסירים מהאש ומניחים לנוח.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים
בצל לבן, חתוך לקוביות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
20 פרוסות זוקיני דקות
7
חזור לקרוסטיני: כיכרות מפוצלות נפתחות כמו שהיית עושה גליל המבורגר. בעזרת חותך עיגול בגודל 1 אינץ ' חותכים את הלחם לסיבובים.
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. לורן-פרייר ברוט עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
לורנט-פריר ברוט
לורן-פריר ברוט ל-פ הוא נושא הדגל של סגנון הבית של לורן-פריר. פריך, רענן ואלגנטי, ברוט ל-פ משקף את המהות הבסיסית של השמפניות שלנו.הצבע הוא גוון זהוב חיוור, עם בועות עדינות ומתמשכות. האף טרי ועדין, מראה מורכבות טובה עם רמזים של פירות הדר ופירות לבנים. הסגנון הקל של ברוט ל-פ הוביל את הדרך להפוך את השמפניה למשקה האפריטיף האידיאלי. האיזון המושלם שלו, פריכות הטעמים והעדינות הופכים אותו גם לבן לוויה האידיאלי לדגים, עופות ובשר לבן.