ירכי עוף טריאקי
ירכי עוף טריאקי נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 212 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. אם יש לכם פתיתי פלפל, שרי, ג'ינג'ר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בחומץ האורז תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת ספל קטיפה אדומה כמו קינוח. זה הוא משתלמת מתכון לחובבי אוכל יפני. מתכון זה אהוב על 118 אוכלים וטבחים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 62%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: ירכי עוף טריאקי, ירכי עוף טריאקי, ו ירכי עוף טריאקי אננס.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מערבבים את רוטב הסויה, הסוכר, השרי, החומץ, השום, הג ' ינג ' ר ופתיתי הפלפל האדום ומערבבים עד שהסוכר מתמוסס.
מעבירים לשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת ומוסיפים את העוף. חותם את השקית ואת המרינדה את העוף במקרר, הופך פעם אחת, במשך שעה 1. ניתן לכבוש את העוף עד 4 שעות.
מחממים את הברוילר לגובה. מסדרים את העוף על תבנית צלייה עם העור כלפי מטה וצולים עד שהוא שחום ופריך, 8 עד 10 דקות. הופכים את העוף וצולים עד שהוא כמעט מבושל, בערך 8 דקות יותר.
מפזרים שומשום ומבשלים עד שהזרעים מזהיבים והעוף מוכן, 1 עד 2 דקות יותר.