ירכיים עוף חמוץ מתוק עם גזר
אם יש לך שום, קינמון, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 שעות. נסו ירכיים עוף חמוץ מתוק עם גזר, ירכיים עוף חמוץ מתוק אפוי, ו מחווני עוף ברביקיו חמוצים עם כרוב סיני כבוש וגזר (מתכונים דומים).
הוראות
טפיחת עוף יבשה. מערבבים יחד 1 1/2 כפיות מלח עם פפריקה, קינמון, ופלפל ולשפשף על עוף.
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז עוף חום ב 2 קבוצות, מתהפך פעם אחת, על 10 דקות לכל אצווה.
מעביר עוף כמו משחימים לצלחת.
להשליך את כל אבל 3 כפות שומן ממחבת, ולאחר מכן להוסיף בצל וגזר.
מפזרים 1/2 הנותרים מלח ופלפל לטעום ולבשל על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד בצל מתרכך ומתחיל חום, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 1 דקה.
להחזיר עוף, עור הצדדים למעלה, למחבת, מלטשת אותו לירקות. מערבבים יחד מים, מיץ לימון ודבש עד מעורבב ומוסיפים למחבת, ואז מבשלים על חום נמוך בינוני, מכוסה, עד העוף מבושל דרך וגזר הם מכרז, 25 עד 30 דקות. במידת הצורך, שומן רזה מן הרוטב, ולאחר מכן להוסיף מלח לפי הטעם.
מפזרים עשבי תיבול רק לפני ההגשה.