קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות89
מגזין

ירכיים עוף מטוגן פאן עם קרם פנצ'טה מעל תפוחי אדמה קונפי

ירכיים עוף מטוגן פאן עם קרם פנצ'טה מעל תפוחי אדמה קונפי
ירכיים עוף מטוגן פאן עם קרם פנצ'טה מעל תפוחי אדמה קונפי עשוי להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-2 מנות. מנה אחת מכילה עד 93 גרם חלבון 253 גרם של שומן, וסך הכל 3431 קלוריות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך רוזמרין, קמח, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו מחבת מטוגנת תפוחי אדמה אדומים עם פנצ'טה ורוזמרין, קונפי עוף עם תפוחי אדמה ואסקרול, ו גיליון פאן לימון טימין עוף עם תפוחי אדמה שעועית ירוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
עוף: מתבלים את העוף עם מלח ופלפל, לפי הטעם. מתבלים את הקמח ואת הפנקו במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עוף שלםעוף שלם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
פאנקו.פאנקו.
2
מוסיפים את אורגנו ופפריקה לפנקו ומערבבים כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
אורגנואורגנו
פפריקהפפריקה
פאנקו.פאנקו.
3
שים את הקמח, panko וביצים בקערות נפרדות. טובלים את העוף קודם בקמח למעיל, ואז בביצים.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
פאנקו.פאנקו.
ביצהביצה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
תן לביצה העודפת לנקז את המעיל ולאחר מכן באופן שווה בפירורי פנקו מתובלים.
מרכיבים שתצטרך
פאנקו.פאנקו.
ביצהביצה
5
במחבת סאוט עמוקה, מחממים את שמן הירקות על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
שים את הירכיים עוף בשמן החם ומבשלים בצד הראשון עד חום זהוב, ואז להפעיל בצד השני. מבשלים עד לטמפרטורה הפנימית של רשם העוף 165 מעלות F על מדחום שנקרא מיידית, על 5 עד 6 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
ירכיים עוףירכיים עוף
עוף שלםעוף שלם
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
7
הסר את העוף מן השמן ולנקז על מגבות נייר. מתבלים קלות במלח בזמן שהעוף עדיין חם.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
8
רוטב שמנת: בסיר מעל חום בינוני, מוסיפים את הפנצ ' טה ומעבדים עד שחלק מהשומן משתחרר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנתרוטב שמנת
פנצ ' טהפנצ ' טה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
9
מוסיפים את שאלוט ושום ומבשלים עד שקוף, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
שוםשום
10
מערבבים את השמנת הכבדה ולתת להתבשל עד מופחת בחצי. מתבלים במלח ופלפל, כדי לטעום ולערבב את המרווה הקצוצה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמנת כבדהשמנת כבדה
מרווהמרווה
11
כדי לשרת: לחלק את תפוחי האדמה בין 2 צלחות ומעלה כל אחד עם 2 ירכיים עוף. כפית חלק מהרוטב שמנת על החלק העליון ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
ירכיים עוףירכיים עוף
רוטב שמנתרוטב שמנת
תפוח אדמהתפוח אדמה
12
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
בצלחת חסינת תנור, לזרוק יחד את תפוחי האדמה, שום, רוזמרין, טימין, ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תפוח אדמהתפוח אדמה
רוזמריןרוזמרין
שוםשום
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
14
יוצקים את שמן הזית מעל עד תפוחי האדמה מכוסים. מבשלים את תפוחי האדמה בתנור עד במכרז, כ 45 דקות. באמצעות כף מחוררת, להסיר את תפוחי האדמה מן השמן ולשים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
תפוח אדמהתפוח אדמה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
קערהקערה
תנורתנור

מרכיבים

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 56 דולר לבקבוק.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"טיפה קטנה בארומה, ללבן הצעיר הזה יש המון עוצמה, המציע טעמים של ליים, אפרסק וצפחה בהתאמה למרקם משיי. זה מביך היום, צורך זמן לשלב. הטוב ביותר מ-2008 עד 2020. 1,500 מקרים שנעשו.- BS