ירקות חורף איטלקיים עם רוטב אגס-אגוז הם תוספת שמגישה 6. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 256 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. גשו לסופר וקנו חתיכות אגוז, שמן זרעי ענבים, כרוב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 83%, שהוא מרהיב. מתכונים דומים: כרוב חורף + סלט ירקות סלק עם אגס, גורגונזולן ושומר, סלט ירקות מעורב עם רוטב אגוזים חם, ו סלט אגסים ומנצ'גו עם רוטב אגוזים.
הוראות
1
במחבת מטגנת בינונית מוסיפים את השאלוט הפרוס עם טפטוף שמן ומבשלים לאט על אש בינונית עד לקרמל טוב, כ -5 עד 6 דקות. מערבבים פנימה את קוביות האגס ומבשלים עד לקבלת עיסה.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים בזהירות את תערובת האגסים לבלנדר יחד עם הוורג ' וס, הדבש, 1/2 כוס שמן זרעי ענבים, מלח ופלפל, לפי הטעם. פירה עד לקבלת תערובת חלקה הוספת מעט מים לדק במידת הצורך; זה צריך להיות עקביות של ויניגרט סמיך. מניחים בצד במקרר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
ויניגרט
Verjus
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כפית מלח היקורי מעושן
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
לשטוף את כל הירוקים ולהסיר את הגבעולים. קורעים את העלים לחתיכות בגודל ביס ומייבשים היטב. בקערה גדולה או מגש מוסיפים את העלים וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
ירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)