ירקות חורף ותבשיל תפוחי אדמה יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 167 קלוריות. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו מלח, חרדל, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית נסו בטטה, כרובית, ותבשיל ירקות, ירוק חורף Gratin, ו ירוק חורף ובייקון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
2
מביאים מים לרתיחה בתנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים כרוב וירקות חרדל, ומבשלים 5 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
4
ניקוז; להפריש.
5
מסדרים 2 פרוסות תפוחי אדמה כוסות בשכבה אחת בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה בריסוס בישול; למעלה עם 1 בצל כוס.
מרכיבים שתצטרך
6
מפזרים 1/4 כפית מלח; העליון עם חצי תערובת כרוב.
מרכיבים שתצטרך
7
מפזרים תערובת כרוב עם 1/2 כוס גבינה. חזור על שכבות פעם אחת, המסתיים בתערובת כרוב. תערובת כרוב העליון עם הנותרים 2 כוסות תפוחי אדמה, ומפזרים הנותרים 1/2 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
8
יוצקים מרק באופן שווה על תערובת תפוחי אדמה, ומפזרים 1/4 הנותרים מלח כפית. מכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
9
אופים ב 350 במשך 45 דקות. לחשוף ולאפות 30 דקות או עד השחמה קלה ותפוחי אדמה הם מכרז.