ירקות יווניים ועוגת בצל מתוקה
המתכון היווני ירקות ופאי בצל מתוק מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 298 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מים, תרד קרוע, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו שן הארי נבול ירוק עם בצל מתוק, סופלה שיבולת שועל עם ירקות ובצל מתוק, ו ירקות כרוב מוקפצים ובצל מתוק עם פפריקה (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 2 ליטרים מים לרתיחה בתנור הולנדי גדול.
מוסיף את chard ותרד; לבשל 2 דקות או עד מכרז.
מניחים תערובת סלק על כמה שכבות של מגבות נייר; לסחוט עד בקושי לח.
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מטגנים 5 דקות או עד מכרז.
מוסיפים תערובת סלק, שמיר ופטרוזיליה, ערבוב טוב לשלב. מבשלים 1 דקה או עד מחומם היטב.
מערבבים תערובת סלק, גבינה, ביצים וחלבוני ביצה, משליכים היטב לשלב. מערבבים פלפל ומלח.
מניחים 1 סדין פילו על קרש חיתוך גדול או משטח עבודה (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש); גיליון פילו קל מעיל עם ספריי בישול.
מניחים גיליון פילו בצלחת פאי 9 אינץ ' מצופה בריסוס בישול, המאפשר קצוות לחפוף שפת צלחת. חזור על ההליך עם 6 גיליונות פילו נוספים, הצבת גיליונות בעיצוב חוצה. כפית את תערובת תרד מעל פילו. מעיל קל כל אחד הנותרים 3 פילו גיליונות עם ספריי בישול, ואת מקום גיליונות על תערובת תרד בעיצוב חוצה.
רול פילו עודף לתוך המנה כדי ליצור קצה דקורטיבי; לחץ קלות להחזיק.
חותכים 4 (2 אינץ') חריצים בחלק העליון של העוגה; מכסים בנייר כסף.
אופים ב 375 במשך 10 דקות. לחשוף ולאפות 30 דקות נוספות או עד הקרום הוא פריך וזהוב.