אם יש לכם נבטי שעועית מונג, סקווש חצי ירח, שמן שומשום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. עם כפית ציון 68% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: בקר וברוקולי מוקפץ, בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, ו עוף וברוקולי מוקפץ.
הוראות
1
התחל על ידי הכנה וחיתוך כל הירקות ומדידת המרכיבים שלך, כך שהם מוכנים ללכת. ברגע שאתה מתחיל בטיגון, זה הולך מהר מאוד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
2
ב ווק או מחבת גדולה, חום שמן קנולה מעל חום גבוה עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
מוסיפים את הפלפלים והבצל תוך ערבוב כל הזמן. תוך המשך לערבב, להוסיף ברציפות את הסקווש, ברוקולי, חצילים, טופו, שום, ורוטב טריאקי. לבשל, ערבוב, כל הזמן במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף או ירכיים ללא עור וללא עצמות, חתוכים לקוביות בגודל 1.5 ס"מ
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
אורזו או פסטה בצורת אורז
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
שום גויה®
סכין קילוף
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
רוטב סויה 1 כף שומשום
4
מוסיפים את בוק צ ' וי, נבטים, פלפל, מלח ומבשלים, ערבוב, עד פריך במכרז, על 2 דקות יותר.