אם יש לכם נבטי שעועית מונג, סקווש חצי ירח, שמן שומשום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. עם כפית ציון 68% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: בקר וברוקולי מוקפץ, בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, ו עוף וברוקולי מוקפץ.
הוראות
1
התחל על ידי הכנה וחיתוך כל הירקות ומדידת המרכיבים שלך, כך שהם מוכנים ללכת. ברגע שאתה מתחיל בטיגון, זה הולך מהר מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
2
ב ווק או מחבת גדולה, חום שמן קנולה מעל חום גבוה עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
מוסיפים את הפלפלים והבצל תוך ערבוב כל הזמן. תוך המשך לערבב, להוסיף ברציפות את הסקווש, ברוקולי, חצילים, טופו, שום, ורוטב טריאקי. לבשל, ערבוב, כל הזמן במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
אורזו או פסטה בצורת אורז
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
פירורי בשר צמחוני קפואים
סכין קילוף
טורטיות קמח טריות, להגשה
רוטב סויה 1 כף שומשום
4
מוסיפים את בוק צ ' וי, נבטים, פלפל, מלח ומבשלים, ערבוב, עד פריך במכרז, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.
נבטים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)