תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל ירקות ממולאים חצילים ו-Bulgur. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 244 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. אם יש לך קישואים, בולגור, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. מתכונים דומים: חציל בולגור פילאף, חציל מתובל עם סלט בולגור, ו חציל, עדשים וסלט בולגור.
הוראות
1
מחבת חום מעל חום מתון עד חם, ואז לבשל חצילים, מפנה מדי פעם עם מלקחיים, עד מושחר מכל הצדדים ומכרז, 35 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2
העברה ללוח חיתוך. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף חצילים, ולאחר מכן לחתוך בשר לחתיכות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
3
בעוד חציל מבשל, עגבניות הליבה לחתוך העליון 1/2 אינץ ' מכל אחד.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
4
חותכים צמרות לקוביות 1/4 אינץ ' ולהניח בצד. לגרוף את הקרביים של עגבניות עם קאטר מלון כדור או כף לתוך מסננת רשת בינונית להגדיר מעל קערה, משאיר פגזים שלמים. כוח עיסה ומיץ דרך מסננת, זורק זרעים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
(מומלץ: רוטב A1)
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
מלון
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים מספיק מים למיץ לסך 2 כוסות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
6
מפזרים פגזי עגבניות עם 1/4 מלח כפית, ולאחר מכן להתהפך על מתלה להגדיר במחבת אפייה רדודה לנקז 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
7
לגרוף בשר מחצאים קישואים לתוך קערה באמצעות קאטר מלון כדור או כף, עוזב 1/4-אינץ ' - פגזים עבים. קוצצים גס בשר ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
(מומלץ: רוטב A1)
מלון
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
קוק קצוץ קישואים ובצל בשמן 1/4 כוס במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום מתון, תוך ערבוב מדי פעם, עד התרכך ומתחיל חום, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים בולגור, סוכר, allspice, 1 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל ומבשלים, ערבוב, עד בולגור מצופה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
בורגול
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
מברשת הקרביים של פגזים עם שמן ומפזרים 1/4 כפית פלפל (סך), ואז מפזרים קישואים רק עם 1/4 מלח כפית. שים חצאי פלפל במחבת אפייה משומנת 13 - על ידי 9 אינץ' , ולאחר מכן לצחצח קרביים עם קצת שמן ומפזרים הנותרים 1/4 כפית מלח ופלפל 1/4 כפית.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
(מומלץ: רוטב A1)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
15
מערבבים חצילים חתיכות, 2 כפות פטרוזיליה, ומלח ופלפל לטעום לתערובת בולגור. כפית מלית לתוך קונכיות ירקות, ואז טפטוף מלית עם הנותרים 2 כפות שמן מחבתות לכסות רופף עם נייר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
אורזו או פסטה בצורת אורז
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1/4 כוס שומן חזיר
בורגול
(מומלץ: רוטב A1)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
16
אופים, החלפת מיקום של מחבתות באמצע אפייה, עד קליפות ירקות הם רק מכרז אבל לא מתפרקים, 20 עד 30 דקות עבור עגבניות וקישואים ו 30 עד 40 דקות עבור פלפלים. ירקות מגניבים לטמפרטורת החדר, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
17
מפזרים עם הנותרים 2 כפות פטרוזיליה רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
1
* ירקות ממולאים יכול להיות אפוי 1 יום קדימה ומקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה (זה ייקח בערך 1 שעה).* חציל יכול להיות צלוי 4 עד 6 אינץ ' מחום במרקם שחומם מראש, מסתובב מדי פעם, עד שהוא מתמוטט, 15 עד 20 דקות.