מתכון זה מספק 8 מנות. עם 454 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שרי מיובא, מים, פטריות פורצ'יני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה של בון אפטיט יש 25 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: ירקות שורש ופאי פטריות עם ציפוי ביסקוויט רוזמרין, סנדלר ירקות שורש עם ציפוי ביסקוויט צ'ייב, ו מחבת פשטידת ירקות עם ציפוי ביסקוויט צ'דר.
הוראות
1
להביא 6 כוסות מים בסיס בוליון להרתיח בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לפזר bouillon.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים גזר ו-5 המרכיבים הבאים. מבשלים עד ירקות רכים, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
ניקוז; מילואים ירקות מרק. ממיסים חמאה באותו סיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים בצל; מטוגנים עד תחילת חום, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מערבבים שום ורוזמרין; מערבבים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים קמח; מערבבים 1 דקה. בהדרגה להקציף במרק שמור, ולאחר מכן שמנת ושרי. מבשלים עד הרוטב הוא עבה מופחת 4 כוסות, לטאטא לעתים קרובות, על 8 דקות.
העברת מילוי לתבנית אפייה 13x9x2 אינץ חמאה. לעשות קדימה יכול להתבצע 2 ימים קדימה. מכסים בנייר כסף; צמרמורת.מחממים תנור ל-400F.
9
אופים מילוי, מכוסה, עד מבעבע, על 50 דקות. בינתיים, להכין ביסקוויטים. מערבבים תחילה 4 מרכיבים בקערה גדולה להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
10
תוסיף חמאה. באמצעות קצות האצבעות, לשפשף בחמאה עד תערובת דומה ארוחה גסה. בהדרגה להוסיף 1 1/3 כוסות חלב חמאה, זורק עם מזלג עד הבצק הוא רטוב באופן שווה והוספת חמאה יותר על ידי כפות אם יבש. זרוק בצק ביסקוויט על גבי מילוי חם על ידי כף גדולתנאים; מפזרים פלפל.
מרכיבים שתצטרך
11
אופים חשוף עד בודק מוכנס לתוך מרכז ביסקוויטים יוצא נקי, כ 45 דקות. מגניב 15 דקות.