כבד ובצל מוקפץ
מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 230 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. מתכון זה מ רציני אוכל יש 18 אוהדים. אם יש לכם יין אורז שאוקסינג, פלפלים קלויים וטחונים סצ'ואן, רוטב צדפות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו כבד ובצל מוקפץ מתובל, כבד מטוגן ובצל עם רוטב צדפות, ו קישואים ובצל מוקפצים (מתכונים דומים).
הוראות
ללטף את הכבדים יבש לחתוך לרצועות 1/4 אינץ'.
מחממים ווק על חום גבוה ומערבלים ב 2 כפות שמן.
מוסיפים את הבצלים ומטגנים עד להשחמה וריכוך, כ 5 דקות.
מוסיפים את שאר השמן ואת פלפלים צ ' ילי יבשים, אם משתמשים.
מוסיפים את הכבד ומערבבים על חום גבוה עד שהחיצוני משחימים קלות אך המרכז עדיין נדיר, כ -30 עד 40 שניות.
מוסיפים את הרוטב ומטגנים במשך 10 עד 20 שניות יותר, דואגים לשמור על הפנים ורוד. כבה את החום ולהוסיף את תרחיף קורנפלור, ערבוב במהירות כדי למנוע את slurry מ clumping.
מוסיפים את הבצל הירוק ופלפל, אם משתמשים בו, לקישוט.