Pâté כבד עוף יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 353 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. אם יש לכם חלב, חמאה, עלי קורנית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. נסו כבד עוף פאטה עם יין פורט ופיסטוקים, כבד Pâté – מוס כבד עוף המשי והקרימי ביותר אי פעם, ו פטה כבד עוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים כבדים וחלב בקערה בינונית ומקררים במשך 2 שעות. בינתיים, למקם את הנמל ואת עלה דפנה בסיר קטן על חום בינוני ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
לחמניות לבנות
יציאה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
תן להתבשל עד מופחת 2 כפות, על 25 דקות. להשליך עלה דפנה; להגדיר הפחתה בצד.
מרכיבים שתצטרך
צמצום
גב שומן חזיר
3
מסננים כבדים (השלכת החלב), מתייבשים עם מגבת נייר, ומסירים את הסחוס והוורידים הקשים. תניח בצד.להמיס 3 כפות של החמאה במחבת בינונית מעל חום בינוני עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים שאלוט ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך, על 3 דקות. הגבר את החום לגובה בינוני, הוסף כבד עוף, טימין, מלח ופלפל ומבשל, תוך ערבוב מדי פעם, עד כבד הם השחמה אבל עדיין מעט ורוד במרכז, כ 5 דקות.בינתיים, להמיס את 5 כפות הנותרים חמאה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוף
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
הודו מבושל מגורר (או עוף)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
העברת כבדים וצוואלי שאלוט, יחד עם כל מיצי פאן, למעבד מזון מצויד מצורף להב.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הוסף הפחתת יציאה שמורה וחומץ. הפעל את המעבד, יוצקים את החמאה המומסת דרך צינור ההזנה, וממשיכים לעבד, עוצרים כדי לגרד את הצדדים עם מרית גומי לפי הצורך, עד חלקה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צמצום
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
הודו מבושל מגורר (או עוף)
יציאה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
להעביר את התערובת למסננת בינונית (לא להשתמש מסננת בסדר רשת—האריגה היא הדוקה מדי כדי לאפשר pâté לעבור) להגדיר מעל קערה בינונית. באמצעות מרית גומי, לחץ על התערובת דרך. (זה ייקח קצת עבודה אבל ישתלם חלק, תוצאות שמנת.) Discard the solids remaining in the strainer. טעם את הפטה ועונה עם מלח או פלפל נוספים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.מסדרים את פרוסות הלחם על תבנית אפייה בשכבה אחת (עשו זאת בקבוצות במידת הצורך).
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מניחים את הצלפים והחרדל בקערה בינונית, מתבלים במלח ופלפל, ומקציפים לשלב. טפטוף איטי בשמן תוך לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה