קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות8
ציון בריאות25
מגזין

כבד עוף-Pâté נמל

כבד עוף-Pâté נמל
Pâté כבד עוף יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 353 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. אם יש לכם חלב, חמאה, עלי קורנית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. נסו כבד עוף פאטה עם יין פורט ופיסטוקים, כבד Pâté – מוס כבד עוף המשי והקרימי ביותר אי פעם, ו פטה כבד עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים כבדים וחלב בקערה בינונית ומקררים במשך 2 שעות. בינתיים, למקם את הנמל ואת עלה דפנה בסיר קטן על חום בינוני ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
תן להתבשל עד מופחת 2 כפות, על 25 דקות. להשליך עלה דפנה; להגדיר הפחתה בצד.
מרכיבים שתצטרך
צמצוםצמצום
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
3
מסננים כבדים (השלכת החלב), מתייבשים עם מגבת נייר, ומסירים את הסחוס והוורידים הקשים. תניח בצד.להמיס 3 כפות של החמאה במחבת בינונית מעל חום בינוני עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים שאלוט ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך, על 3 דקות. הגבר את החום לגובה בינוני, הוסף כבד עוף, טימין, מלח ופלפל ומבשל, תוך ערבוב מדי פעם, עד כבד הם השחמה אבל עדיין מעט ורוד במרכז, כ 5 דקות.בינתיים, להמיס את 5 כפות הנותרים חמאה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
העברת כבדים וצוואלי שאלוט, יחד עם כל מיצי פאן, למעבד מזון מצויד מצורף להב.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הוסף הפחתת יציאה שמורה וחומץ. הפעל את המעבד, יוצקים את החמאה המומסת דרך צינור ההזנה, וממשיכים לעבד, עוצרים כדי לגרד את הצדדים עם מרית גומי לפי הצורך, עד חלקה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צמצוםצמצום
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
להעביר את התערובת למסננת בינונית (לא להשתמש מסננת בסדר רשת—האריגה היא הדוקה מדי כדי לאפשר pâté לעבור) להגדיר מעל קערה בינונית. באמצעות מרית גומי, לחץ על התערובת דרך. (זה ייקח קצת עבודה אבל ישתלם חלק, תוצאות שמנת.) Discard the solids remaining in the strainer. טעם את הפטה ועונה עם מלח או פלפל נוספים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.מסדרים את פרוסות הלחם על תבנית אפייה בשכבה אחת (עשו זאת בקבוצות במידת הצורך).
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
מניחים את הצלפים והחרדל בקערה בינונית, מתבלים במלח ופלפל, ומקציפים לשלב. טפטוף איטי בשמן תוך לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים את החסה וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
3
מגישים מיד עם pâté ו crostini.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיניקרוסטיני