כבד עוף-Pâté נמל
Pâté כבד עוף יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 353 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. אם יש לכם חלב, חמאה, עלי קורנית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. נסו כבד עוף פאטה עם יין פורט ופיסטוקים, כבד Pâté – מוס כבד עוף המשי והקרימי ביותר אי פעם, ו פטה כבד עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים כבדים וחלב בקערה בינונית ומקררים במשך 2 שעות. בינתיים, למקם את הנמל ואת עלה דפנה בסיר קטן על חום בינוני ולהביא לרתיחה.
תן להתבשל עד מופחת 2 כפות, על 25 דקות. להשליך עלה דפנה; להגדיר הפחתה בצד.
מסננים כבדים (השלכת החלב), מתייבשים עם מגבת נייר, ומסירים את הסחוס והוורידים הקשים. תניח בצד.להמיס 3 כפות של החמאה במחבת בינונית מעל חום בינוני עד קצף.
מוסיפים שאלוט ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך, על 3 דקות. הגבר את החום לגובה בינוני, הוסף כבד עוף, טימין, מלח ופלפל ומבשל, תוך ערבוב מדי פעם, עד כבד הם השחמה אבל עדיין מעט ורוד במרכז, כ 5 דקות.בינתיים, להמיס את 5 כפות הנותרים חמאה; להפריש.
העברת כבדים וצוואלי שאלוט, יחד עם כל מיצי פאן, למעבד מזון מצויד מצורף להב.
הוסף הפחתת יציאה שמורה וחומץ. הפעל את המעבד, יוצקים את החמאה המומסת דרך צינור ההזנה, וממשיכים לעבד, עוצרים כדי לגרד את הצדדים עם מרית גומי לפי הצורך, עד חלקה, על 2 דקות.
להעביר את התערובת למסננת בינונית (לא להשתמש מסננת בסדר רשת—האריגה היא הדוקה מדי כדי לאפשר pâté לעבור) להגדיר מעל קערה בינונית. באמצעות מרית גומי, לחץ על התערובת דרך. (זה ייקח קצת עבודה אבל ישתלם חלק, תוצאות שמנת.) Discard the solids remaining in the strainer. טעם את הפטה ועונה עם מלח או פלפל נוספים לפי הצורך.
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.מסדרים את פרוסות הלחם על תבנית אפייה בשכבה אחת (עשו זאת בקבוצות במידת הצורך).
מניחים את הצלפים והחרדל בקערה בינונית, מתבלים במלח ופלפל, ומקציפים לשלב. טפטוף איטי בשמן תוך לטאטא כל הזמן.
מוסיפים את החסה וזורקים לשלב.
מגישים מיד עם pâté ו crostini.