קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות12
סוגי מאכליםשתיהמשקאות
מגזין

כבד עוף וצימוקים pâté

כבד עוף וצימוקים pâté
זה עובד טוב כמו משקה במחיר סביר. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב דורש בלונדינית צימוקים, אגוזי לוז, יין, ועלי סלט. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : כבד Pâté – מוס כבד עוף המשי והקרימי ביותר אי פעם, כבד עוף Pâté, ו פטה כבד עוף".

הוראות

1
יום קדימה, לשים את הצימוקים בקערה קטנה, לשפוך מעל ברנדי מספיק כדי לכסות, ואז לעזוב להשרות עבור 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
יוצקים את היין ואת היציאה לתוך סיר קטן, עמוק, קצה בצלצלי שום, ואז מבשלים עד מופחת על ידי שני שלישים על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
יציאהיציאה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
הסר מהחום ולעבור דרך מסננת בסדר, הקשה על מנת לחלץ את כל המיצים. אפשר להתקרר. ממיסים את חמאת 200 גרם, ואז משאירים להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
במעבד מזון, למזג את כבדי העוף עד חלקה, ולאחר מכן להוסיף את הפחתת היין ואחריו את הביצים, חמאה מותכת מקורר, מלח כפית 1 ופלפל שחור כפית. לעבור דרך מסננת בסדר לתוך כד, מערבבים את האגוזים, ואז להפריש.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
צמצוםצמצום
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(קיבלר)(קיבלר)
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
(צינור גדול)(צינור גדול)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מסננים את הצימוקים, ולאחר מכן לחלק אותם בין 6 x 125ml ramekins.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
יוצקים את תערובת כבד העוף מעל, משאיר מקום קטן בחלק העליון של כל אחד. לעמוד ramekins בתוך פח קלייה קטן (או מנה דומה ovenproof עם צדדים לעשות ביין מארי) ואז לשפוך מספיק מים חמים כדי להגיע שני שלישים של הדרך במעלה הצדדים. מכסים בנייר כסף ואופים במשך 35-40 דקות. כדי לבדוק כאשר מבושל, לדחוף סכין דק להב לתוך המרכז, ואם זה יוצא חם ונקי, pt מוכן. אם לא, להמשיך לבשל, אבל לא לבשל יתר על המידה או לתת להם סופלה למעלה או את המרקם של pt יהיה מגורען.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
8
הסר מן bain-marie, ואז לשפוך שכבה דקה של חמאה מבהירה על כל מנה לאטום. פיזור על כמה צימוקים ופיסטוקים נוספים לקישוט כמו החמאה היא הגדרה. להשאיר להתקרר, ואז לקרר עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
9
כדי לשרת, לשים כל ramekin על צלחת עם לחם אגוז קלוי וכמה עלי סלט לבושים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו