קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות26
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כבד קצוץ פשוט

כבד קצוץ פשוט
כבד קצוץ פשוט הוא תוספת שמגישה 8. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 11 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 126 קלוריות. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שמן קנולן, סוכר, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות ו 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 70%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם כבד קצוץ, כבד קצוץ, ו כבד קצוץ.

הוראות

1
מניחים את הביצים לתוך סיר בשכבה אחת וממלאים במים כדי לכסות את הביצים על ידי 1 אינץ'. מכסים את הסיר ומביאים את המים לרתיחה על אש גבוהה. לאחר שהמים רותחים, מסירים מהאש ונותנים לביצים לעמוד במים החמים למשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
יוצקים את המים החמים, ואז מקררים את הביצים מתחת למים זורמים קרים בכיור. מקלפים וקוצצים ברגע שהם קרים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ביצהביצה
3
בינתיים מחממים את שמן הקנולה במחבת על אש בינונית. מערבבים פנימה את הבצל; מבשלים ומערבבים עד שהבצל התרכך והפך לשקוף, כ -5 דקות. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, וממשיכים בבישול ובחישה עד שהבצל רך מאוד וחום זהוב, 5 עד 10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולהשמן קנולה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מניחים בצל על צלחת ומניחים בצד. מערבבים כבדי עוף לאותה מחבת. מבשלים עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים צלולים.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מניחים כבדי עוף על אותה צלחת כמו הבצל ומניחים להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
בצלבצל
6
מניחים כבדי עוף ובצל במעבד מזון. מעבדים עד להשגת המרקם הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
7
מניחים תערובת כבד לקערה ומתבלים במלח וסוכר. מערבבים פנימה את הביצים הקצוצות. מצננים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה