כבדי עוף עם בצל וחזרת: Fegatini con Cipolla e Cren
כבד עוף עם בצל וחזרת: Fegatini con Cipollan E קרן דורש סביב 1 שעה ו 41 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 992 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 57g של שומן למנה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך עלה דפנה, סלרי, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פונדק איטלקי כבדי עוף מטוגן ובצל, Crostini di fegatini (כבד עוף טוסקני Crostini), ו Crostini di Fegatini (Crostini כבד עוף) (מתכונים דומים).
הוראות
נקה את הכבד, הסרת שומן, ורקמת חיבור.
מניחים בתבשיל לא מגיב או קערה עם יין לבן, פלפל, עלה דפנה ומקרר, מכוסה במשך 6 שעות.
בסיר בינוני, מחממים שמן זית ומוסיפים את הבצל. לאחר השחמה, להוסיף קמצוץ של מלח ומספיק מים כדי לכסות את הבצל באמצע הדרך, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני ולהמשיך לבשל עד הבצל להתפרק, על 20 דקות.
מסננים את הבצלים ומניחים בבלנדר או מעבד מזון לפירה. להחזיר את מחית הבצל לסיר ומערבבים במניות העוף ו 1 כף חמאה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, וחמים.
מסננים את הכבדים ומשליכים את עלה המפרץ וגרגירי פלפל. במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים את 2 כפות החמאה הנותרות מעל חום גבוה עד שהוא קצף ושוקע.
הוסף את הכבדים ו saute במשך 1 דקה.
מוסיף את הברנדי ו לטגן במשך 1 דקה יותר.
מגישים מיד עם רוטב בצל ורוטב חזרת מוגש מעל.
בסיר גדול וכבד, מחממים את השמן מעל חום גבוה עד לעישון.
מוסיף את כל חלקי העוף וחום בכל רחבי, ערבוב כדי למנוע שריפה.
מוסיפים את הגזר, הבצל והסלרי לסיר ומבשלים עד רך משחימים. החזירו את העוף לסיר והוסיפו 3 ליטרים של מים, רסק העגבניות, הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים עם כף עץ כדי לנתק את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית המחבת. מביאים כמעט לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם ברפרוף עודף שומן.
הסר מחום, מתח, ולחץ על המוצקים עם החלק התחתון של מצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את המניה כדי להקל על הקירור ולהניח בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או להקפיא עד חודש.
בקערה קטנה, לשלב את חזרת ותפוח, ולאחר מכן מערבבים בחומץ. זה עשוי להיות מאוחסן עד שבוע 1, אטום היטב, במקרר.