כבדי עוף עם בצל וחזרת: Fegatini con Cipolla e Cren
כבד עוף עם בצל וחזרת: Fegatini con Cipollan E קרן דורש סביב 1 שעה ו 41 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 992 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 57g של שומן למנה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך עלה דפנה, סלרי, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פונדק איטלקי כבדי עוף מטוגן ובצל, Crostini di fegatini (כבד עוף טוסקני Crostini), ו Crostini di Fegatini (Crostini כבד עוף) (מתכונים דומים).
הוראות
1
נקה את הכבד, הסרת שומן, ורקמת חיבור.
2
מניחים בתבשיל לא מגיב או קערה עם יין לבן, פלפל, עלה דפנה ומקרר, מכוסה במשך 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
שדי פסיון אם )
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
3
בסיר בינוני, מחממים שמן זית ומוסיפים את הבצל. לאחר השחמה, להוסיף קמצוץ של מלח ומספיק מים כדי לכסות את הבצל באמצע הדרך, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני ולהמשיך לבשל עד הבצל להתפרק, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
מסננים את הבצלים ומניחים בבלנדר או מעבד מזון לפירה. להחזיר את מחית הבצל לסיר ומערבבים במניות העוף ו 1 כף חמאה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, וחמים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
(הוציאו כבד וצוואר)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מסננים את הכבדים ומשליכים את עלה המפרץ וגרגירי פלפל. במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים את 2 כפות החמאה הנותרות מעל חום גבוה עד שהוא קצף ושוקע.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הוסף את הכבדים ו saute במשך 1 דקה.
7
מוסיף את הברנדי ו לטגן במשך 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון
8
מגישים מיד עם רוטב בצל ורוטב חזרת מוגש מעל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרת
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
9
בסיר גדול וכבד, מחממים את השמן מעל חום גבוה עד לעישון.
מוסיף את כל חלקי העוף וחום בכל רחבי, ערבוב כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
11
הסר את העוף ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
12
מוסיפים את הגזר, הבצל והסלרי לסיר ומבשלים עד רך משחימים. החזירו את העוף לסיר והוסיפו 3 ליטרים של מים, רסק העגבניות, הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים עם כף עץ כדי לנתק את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית המחבת. מביאים כמעט לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם ברפרוף עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
13
הסר מחום, מתח, ולחץ על המוצקים עם החלק התחתון של מצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את המניה כדי להקל על הקירור ולהניח בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או להקפיא עד חודש.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחם
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
מצקת
14
בקערה קטנה, לשלב את חזרת ותפוח, ולאחר מכן מערבבים בחומץ. זה עשוי להיות מאוחסן עד שבוע 1, אטום היטב, במקרר.
מרכיבים שתצטרך
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'