כבש Osso Buco מעל פרמזן פולנטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כבש Osso Buco מעל פרמזן פולנטאן. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 292 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חלב, מלח, מרק בשר פחות נתרן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קליפת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון שקדים עם מילוי לימון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: כבש אוסובוקו עם פולנטה שמנת, תבשיל אוסובוקו עם פולנטה חריפה, ו חזיר שאנק אוסובוקו עם פולנטאן וגרמולטה.
הוראות
כדי להכין אוסובוקו, לחמם תנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיף את הבצל, גזר, ו 6 שיני שום; לטגן 7 דקות או עד מכרז.
מפזרים כבש עם 1/2 כפית מלח 1/4 כפית פלפל; לדלות כבש בקמח. ממיסים 1 כפית חמאה במחבת על חום בינוני-גבוה.
להוסיף 3 צלעות כבש; לבשל 3 דקות בכל צד או עד השחמה.
הסר כבש מהמחבת. חזור על הנוהל פעמיים עם חמאה וטלה שנותרו.
מוסיפים יין; מבשלים 4 דקות או עד שרוב הנוזל מתאדה.
מוסיפים 3/4 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, טימין, עגבניות ומרק. להחזיר כבש למחבת; להביא לרתיחה. כיסוי, להפחית חום, ומבשלים 1 שעה. לחשוף ומבשלים 45 דקות או עד כבש רך.
הסר כבש מהמחבת; לכסות ולשמור חם. תשליך זרעי קורנית.
מסננים בישול נוזלי דרך מסננת לתוך קערה גדולה, הזמנת תערובת ירקות.
מניחים שקית פלסטיק zip-top חובה כבדה בתוך מידה זכוכית 2 כוס.
יוצקים בישול נוזלי לתוך שקית; תן לעמוד 10 דקות (שומן יעלה לחלק העליון של התיק). חותם תיק; לחתוך בזהירות את 1 בפינה התחתונה של התיק.
מסננים נוזלים לתוך קערה, לעצור לפני שכבת השומן מגיע פתיחה; להשליך שומן.
הוסף תערובת ירקות שמורות לנוזל.
כדי להכין פולנטה, לשלב מים וחלב בסיר גדול; להביא לרתיחה, ערבוב מדי פעם. בהדרגה להוסיף קמח תירס, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מכסים ומבשלים מעל חום בינוני 10 דקות או עד עבה, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים גבינה 1 כפית מלח, ערבוב עד גבינה נמסה.
כדי להכין גרמולטה, לשלב פטרוזיליה, קליפה, 1/4 כפית מלח כשר, ו 3 שיני שום.
מגישים גרמולטה על תערובת פולנטה, כבש וירקות.