כבש Biryani עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 42 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 783 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון לאוהדים של אוכל הודי. אם יש לכם בצל-1, שיני שום, זרעי כמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו כבש ביריאני, כבש ביריאני, ו כבש ביריאני (מתכונים דומים).
הוראות
1
בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול, מחממים 1/2 כוס שמן. מבשלים חצי מטבעות הבצל בכל פעם על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד השחמה עמוקה, על 5 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הבצלים משחימים מגבות נייר כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®
2
מוסיפים את הטלה לתבשיל בקבוצות, מתבלים במלח ופלפל וחומים היטב מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אפונה קלופה, לא חובה
3
מעבירים את הטלה השחום לצלחת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובה
4
לזרוק את השמן בתבשיל ולהוסיף 1 כף שמן טרי.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
5
מוסיפים את הבצל הקצוץ ומבשלים על אש מתונה, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך אבל לא השחמה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיפים את garam masala, זרעי כמון וקינמון ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ריחני, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלה
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
7
להחזיר את הטלה וכל מיצים שהצטברו לתבשיל, להוסיף את הג ' ינג ' ר, שום, כורכום, קאיין ו 1/4 כפית של הזעפרן ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כורכום
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
זעפרן
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
אפונה קלופה, לא חובה
8
מוסיפים את ציר העוף וכוסברה קצוצה ומביאים לרתיחה. מכסים חלקית ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד הבשר רך והרוטב הוא טעים, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
3 כפות שמן צמחי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשר
9
בינתיים, במחבת קטנה, לחמם את הנותרים 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיפים את הצימוקים ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה בצד 1, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
11
מעבירים את הצימוקים לצלחת כדי להתקרר. בסיר קטן, להביא את החלב לרתיחה חשופה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
12
הסר את המחבת מהחום והתפורר 1 כפית הנותרים של חוטי זעפרן לחלב.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
תן תלול עד 2 שעות.
14
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
15
שים את השקדים על תבנית אפייה מעוטרת ואופה במשך כ 8 דקות, או עד קלוי. בסיר גדול של מים רותחים, לבשל את האורז במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
16
מסננים במסננת.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
17
מערבבים את היוגורט לתוך הטלה ומתבלים במלח ופלפל. בזהירות תלוש את האורז הלבן על הכבש. באמצעות ידית כף מעץ, לעשות חור במרכז האורז, הזזת הידית במעגל כדי להרחיב את החור עד 1 אינץ'. כפית חלב זעפרן על האורז בתבנית spokelike. כסו את התבשיל ואפו את האורז במשך 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
זעפרן
1/4 כוס יוגורט תות
אפונה קלופה, לא חובה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
18
הוציאו מהתנור והניחו לביריאני לעמוד, מכוסה, למשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
19
מסדרים את טבעות בצל מצוחצחים, שקדים, צימוקים, עלי כוסברה וביצים בקערות נפרדות או לארגן על מגש.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן צמחי
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
20
מגישים את הביריאני מהתבשיל ומעבירים את הליווי ליד השולחן.
21
המלצת בירה הבחירה הטובה ביותר עבור טעמים מורכבים של מנה זו היא בירה כי יהיה לרענן את החיך במהירות לשלוח אותך בחזרה עבור יותר biryani. Kingfisher, מהודו, הוא בחירה מושלמת, אם ברור,.
הודי בתפריט? נסה זיווג עם Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling rosé. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. הכרמים והיקב Illahe Gruner Veltliner עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.