כבש Biryani עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 42 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 783 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון לאוהדים של אוכל הודי. אם יש לכם בצל-1, שיני שום, זרעי כמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו כבש ביריאני, כבש ביריאני, ו כבש ביריאני (מתכונים דומים).
הוראות
1
בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול, מחממים 1/2 כוס שמן. מבשלים חצי מטבעות הבצל בכל פעם על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד השחמה עמוקה, על 5 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הבצלים משחימים מגבות נייר כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2
מוסיפים את הטלה לתבשיל בקבוצות, מתבלים במלח ופלפל וחומים היטב מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
אפונה קלופה, לא חובה
3
מעבירים את הטלה השחום לצלחת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובה
4
לזרוק את השמן בתבשיל ולהוסיף 1 כף שמן טרי.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
5
מוסיפים את הבצל הקצוץ ומבשלים על אש מתונה, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך אבל לא השחמה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיפים את garam masala, זרעי כמון וקינמון ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ריחני, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלה
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
7
להחזיר את הטלה וכל מיצים שהצטברו לתבשיל, להוסיף את הג ' ינג ' ר, שום, כורכום, קאיין ו 1/4 כפית של הזעפרן ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כורכום
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
זעפרן
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
אפונה קלופה, לא חובה
8
מוסיפים את ציר העוף וכוסברה קצוצה ומביאים לרתיחה. מכסים חלקית ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד הבשר רך והרוטב הוא טעים, על 1 1/2 שעות.
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
גב שומן חזיר
16
מסננים במסננת.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
17
מערבבים את היוגורט לתוך הטלה ומתבלים במלח ופלפל. בזהירות תלוש את האורז הלבן על הכבש. באמצעות ידית כף מעץ, לעשות חור במרכז האורז, הזזת הידית במעגל כדי להרחיב את החור עד 1 אינץ'. כפית חלב זעפרן על האורז בתבנית spokelike. כסו את התבשיל ואפו את האורז במשך 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
זעפרן
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
מגישים את הביריאני מהתבשיל ומעבירים את הליווי ליד השולחן.
21
המלצת בירה הבחירה הטובה ביותר עבור טעמים מורכבים של מנה זו היא בירה כי יהיה לרענן את החיך במהירות לשלוח אותך בחזרה עבור יותר biryani. Kingfisher, מהודו, הוא בחירה מושלמת, אם ברור,.
הודי בתפריט? נסה זיווג עם Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling rosé. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. הכרמים והיקב Illahe Gruner Veltliner עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.