קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות35
מגזין

כבש ביריאני

כבש ביריאני
כבש Biryani עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 42 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 783 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון לאוהדים של אוכל הודי. אם יש לכם בצל-1, שיני שום, זרעי כמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו כבש ביריאני, כבש ביריאני, ו כבש ביריאני (מתכונים דומים).

הוראות

1
בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול, מחממים 1/2 כוס שמן. מבשלים חצי מטבעות הבצל בכל פעם על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד השחמה עמוקה, על 5 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הבצלים משחימים מגבות נייר כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2
מוסיפים את הטלה לתבשיל בקבוצות, מתבלים במלח ופלפל וחומים היטב מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
3
מעבירים את הטלה השחום לצלחת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
4
לזרוק את השמן בתבשיל ולהוסיף 1 כף שמן טרי.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
5
מוסיפים את הבצל הקצוץ ומבשלים על אש מתונה, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך אבל לא השחמה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיפים את garam masala, זרעי כמון וקינמון ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ריחני, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלהגארם מסאלה
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
7
להחזיר את הטלה וכל מיצים שהצטברו לתבשיל, להוסיף את הג ' ינג ' ר, שום, כורכום, קאיין ו 1/4 כפית של הזעפרן ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כורכוםכורכום
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
זעפרןזעפרן
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
8
מוסיפים את ציר העוף וכוסברה קצוצה ומביאים לרתיחה. מכסים חלקית ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד הבשר רך והרוטב הוא טעים, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
9
בינתיים, במחבת קטנה, לחמם את הנותרים 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיפים את הצימוקים ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה בצד 1, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
11
מעבירים את הצימוקים לצלחת כדי להתקרר. בסיר קטן, להביא את החלב לרתיחה חשופה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
12
הסר את המחבת מהחום והתפורר 1 כפית הנותרים של חוטי זעפרן לחלב.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
תן תלול עד 2 שעות.
14
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
15
שים את השקדים על תבנית אפייה מעוטרת ואופה במשך כ 8 דקות, או עד קלוי. בסיר גדול של מים רותחים, לבשל את האורז במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
גב שומן חזירגב שומן חזיר
16
מסננים במסננת.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
17
מערבבים את היוגורט לתוך הטלה ומתבלים במלח ופלפל. בזהירות תלוש את האורז הלבן על הכבש. באמצעות ידית כף מעץ, לעשות חור במרכז האורז, הזזת הידית במעגל כדי להרחיב את החור עד 1 אינץ'. כפית חלב זעפרן על האורז בתבנית spokelike. כסו את התבשיל ואפו את האורז במשך 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
זעפרןזעפרן
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
18
הוציאו מהתנור והניחו לביריאני לעמוד, מכוסה, למשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
19
מסדרים את טבעות בצל מצוחצחים, שקדים, צימוקים, עלי כוסברה וביצים בקערות נפרדות או לארגן על מגש.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
20
מגישים את הביריאני מהתבשיל ומעבירים את הליווי ליד השולחן.
21
המלצת בירה הבחירה הטובה ביותר עבור טעמים מורכבים של מנה זו היא בירה כי יהיה לרענן את החיך במהירות לשלוח אותך בחזרה עבור יותר biryani. Kingfisher, מהודו, הוא בחירה מושלמת, אם ברור,.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ

מרכיבים

1קילוגרםכוסות אורז בסמטיכוסות אורז בסמטי170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כוס שקדים מלאים blanchedכוס שקדים מלאים blanched1אוראו ממולאים כפולים1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם1בצל צהוב בינוני, קצוץציר עוף או מרק דל נתרן משומרציר עוף או מרק דל נתרן משומר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסברה קצוצה, בתוספת 1 כוס עלי כוסברה קטניםכוסברה קצוצה, בתוספת 1 כוס עלי כוסברה קטנים1מקל קינמון, שבור לשנייםמקל קינמון, שבור לשניים1אוראו ממולאים כפולים3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'591 לב מפאלדי טרי אם אפשרזנגביל טרי טחוןזנגביל טרי טחון33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'גארם מסאלהגארם מסאלה6largesשיני שום, טחוןשיני שום, טחון142דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כוס צימוקים זהוביםכוס צימוקים זהובים6ביצים מבושלות קשות, חצי לאורכןביצים מבושלות קשות, חצי לאורכן2קילוגרםרגל נטולת עצמות גזוז של כבש, לחתוך לחתיכות 2 אינץרגל נטולת עצמות גזוז של כבש, לחתוך לחתיכות 2 אינץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'3largesבצל ספרדי - 1 דק פרוס לטבעות, 2 קצוץ גסבצל ספרדי - 1 דק פרוס לטבעות, 2 קצוץ גס1חתיכות טופי הית' ברחוטי זעפרןחוטי זעפרן12שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריוגורט חלב מלא בטמפרטורת החדר, מקצףיוגורט חלב מלא בטמפרטורת החדר, מקצף1אוראו ממולאים כפוליםכורכוםכורכום1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

הודי בתפריט? נסה זיווג עם Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling rosé. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. הכרמים והיקב Illahe Gruner Veltliner עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
כרמי Illahe ויקב Gruner Veltliner
כרמי Illahe ויקב Gruner Veltliner
ניחוחות של תפוח ירוק ומלפפון בסגנון מקסיקני (הערות של צ ' ילי וסיד) עם חיך של ריבה שן הארי, אבן רטובה, פריחת אגס, קיווי, אספסת.התסיסה החבית acacia שלנו משאיל את הפה מרקם של יין זה כי הוא מבטא על ידי גימור פלפל לבן grüner קלאסי.