קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות35
מגזין

כבש ביריאני

כבש ביריאני
כבש Biryani עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 42 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 783 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון לאוהדים של אוכל הודי. אם יש לכם בצל-1, שיני שום, זרעי כמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו כבש ביריאני, כבש ביריאני, ו כבש ביריאני (מתכונים דומים).

הוראות

1
בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול, מחממים 1/2 כוס שמן. מבשלים חצי מטבעות הבצל בכל פעם על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד השחמה עמוקה, על 5 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הבצלים משחימים מגבות נייר כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2
מוסיפים את הטלה לתבשיל בקבוצות, מתבלים במלח ופלפל וחומים היטב מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
3
מעבירים את הטלה השחום לצלחת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
4
לזרוק את השמן בתבשיל ולהוסיף 1 כף שמן טרי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
5
מוסיפים את הבצל הקצוץ ומבשלים על אש מתונה, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך אבל לא השחמה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיפים את garam masala, זרעי כמון וקינמון ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ריחני, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלהגארם מסאלה
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
7
להחזיר את הטלה וכל מיצים שהצטברו לתבשיל, להוסיף את הג ' ינג ' ר, שום, כורכום, קאיין ו 1/4 כפית של הזעפרן ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כורכוםכורכום
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
זעפרןזעפרן
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
8
מוסיפים את ציר העוף וכוסברה קצוצה ומביאים לרתיחה. מכסים חלקית ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד הבשר רך והרוטב הוא טעים, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
9
בינתיים, במחבת קטנה, לחמם את הנותרים 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
10
מוסיפים את הצימוקים ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה בצד 1, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
11
מעבירים את הצימוקים לצלחת כדי להתקרר. בסיר קטן, להביא את החלב לרתיחה חשופה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
12
הסר את המחבת מהחום והתפורר 1 כפית הנותרים של חוטי זעפרן לחלב.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
13
תן תלול עד 2 שעות.
14
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
15
שים את השקדים על תבנית אפייה מעוטרת ואופה במשך כ 8 דקות, או עד קלוי. בסיר גדול של מים רותחים, לבשל את האורז במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
16
מסננים במסננת.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
17
מערבבים את היוגורט לתוך הטלה ומתבלים במלח ופלפל. בזהירות תלוש את האורז הלבן על הכבש. באמצעות ידית כף מעץ, לעשות חור במרכז האורז, הזזת הידית במעגל כדי להרחיב את החור עד 1 אינץ'. כפית חלב זעפרן על האורז בתבנית spokelike. כסו את התבשיל ואפו את האורז במשך 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
זעפרןזעפרן
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
18
הוציאו מהתנור והניחו לביריאני לעמוד, מכוסה, למשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
19
מסדרים את טבעות בצל מצוחצחים, שקדים, צימוקים, עלי כוסברה וביצים בקערות נפרדות או לארגן על מגש.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
20
מגישים את הביריאני מהתבשיל ומעבירים את הליווי ליד השולחן.
21
המלצת בירה הבחירה הטובה ביותר עבור טעמים מורכבים של מנה זו היא בירה כי יהיה לרענן את החיך במהירות לשלוח אותך בחזרה עבור יותר biryani. Kingfisher, מהודו, הוא בחירה מושלמת, אם ברור,.
מרכיבים שתצטרך
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

הודי בתפריט? נסה זיווג עם Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling rosé. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. הכרמים והיקב Illahe Gruner Veltliner עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
כרמי Illahe ויקב Gruner Veltliner
כרמי Illahe ויקב Gruner Veltliner
ניחוחות של תפוח ירוק ומלפפון בסגנון מקסיקני (הערות של צ ' ילי וסיד) עם חיך של ריבה שן הארי, אבן רטובה, פריחת אגס, קיווי, אספסת.התסיסה החבית acacia שלנו משאיל את הפה מרקם של יין זה כי הוא מבטא על ידי גימור פלפל לבן grüner קלאסי.