כבש בסגנון מרוקאי
אם יש לך בצל, רז אל hanout, קינמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: כבש בסגנון מרוקאי, כבש בסגנון מרוקאי וחומוס, ו המבורגרים כבש בסגנון מרוקאי.
מרכיבים מנות :
473 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר דלעת מעוקב או סקווש אצטרובל 0 חתיכות טופי הית' בר נקניקיית חזיר לא מכוסה 1 אוראו ממולאים כפולים נייר אורז 3 ציפורן שום, טחון 2 חתיכות טופי הית' בר כוסברה טחונהname 2 חתיכות טופי הית' בר כמון טחון 1 אוראו ממולאים כפולים תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד 907 חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג' כתף כבש ללא עצמות, גזוז של עודף שומן לחתוך לחתיכות 1 1/2 אינץ 2 חתיכות טופי הית' בר גרידת לימון, על לימון אחד (אם שמרת לימון, אתה יכול להשתמש בעור של 1/2, שטוף טחון) 2 2 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר 118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר זיתים ירוקים ספרדיים, מגולענים 1 כף. חומץ ביין אדום בצל, חצוי פרוס דק 1 אוראו ממולאים כפולים נוזל-אונקיות מים טריים 3 חתיכות טופי הית' בר פטרוזיליה קצוצה 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר pitted שזיפים, חצוי אם גדול 1 אוראו ממולאים כפולים רז אל האנוט (אופציונלי - חלק מהטעמים משכפלים את מה שיש כאן, אז אל תדאגו להשאיר את זה בחוץ אם אין לכם את זה) 1 אוראו ממולאים כפולים כורכום