כבש ובמיה עם תבלינים הודיים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של הודיים, אז תנו הזדמנות ל כבש במיה עם תבלינים הודיים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 399 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. לכו לחנות ותביאו קוקוס, אורז, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האורז מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארוחת בוקר פודינג אורז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית נסו צלעות כבש עם תבלינים הודיים, המבורגרים כבש עם תבלינים הודיים ורוטב יוגורט-מנטה, ו סלמון עם תבלינים הודיים (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ שומן מן כבש; לחתוך לקוביות 3/4 אינץ'.
מערבבים כבש, קמח, תבלין דלעת-פאי, 1/4 מלח כפית, ופלפל שחור בשקית ניילון גדולה zip-top; לאטום ולזרוק היטב. תניח בצד.
מניחים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול מעל חום בינוני גבוה עד חם.
הוסף כבש; לבשל 5 דקות או עד השחמה מכל הצדדים.
כבש ניקוז; להפריש. תחליק מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל, שום ועלי דפנה; מטגנים 5 דקות או עד הבצל רך. להחזיר כבש למחבת.
להוסיף 1/4 כפית מלח, עגבניות, כמון, סוכר ופלפל אדום; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים בעדינות במיה; מכסים ומבשלים 5 דקות נוספות. השליכו את עלי המפרץ.
מגישים מעל אורז; מפזרים קוקוס.