קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות1
ציון בריאות93
מגזין

כבש חרדל מטוגן עם סלריאק ובצל מטוגן

כבש חרדל מטוגן עם סלריאק ובצל מטוגן
כבש חרדל מטוגן עם סלריאק ובצל מטוגן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 1 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 2706 קלוריות, 156 גרם חלבון ו 126 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %86 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. גשו לסופר וקנו מלאי בשר, שמן זית, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. עם כפית ציון של 72% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: טלה מטוגן וחרדל, צלעות כבש מטוגנות עם משמשים ובצל, ו צלעות כבש מתפרקות מטוגנות בחרדל ונענע.

מרכיבים

1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמלאי בשרמלאי בשר50אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חמאהחמאה1ק " גסלריק, פרוססלריק, פרוס2(חוֹרֶף)קורנפלורקורנפלור1006 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש2(חוֹרֶף)פטרוזיליה טרייה, קצוצה דקפטרוזיליה טרייה, קצוצה דק3sprigsרוזמרין טרירוזמרין טרי10sprigsחתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)3שיני שום, כתוששיני שום, כתוש596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחרדל מגורעןחרדל מגורען900אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)רגל כבש, עצמותרגל כבש, עצמות400אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות מעורבות, קצוץ ופרוס (כל דבר שאתה אוהב חום שוויצרי, צדפות, שיטאקי, אנוקי, chantrelles וכו'..)פטריות מעורבות, קצוץ ופרוס (כל דבר שאתה אוהב חום שוויצרי, צדפות, שיטאקי, אנוקי, chantrelles וכו'..)1WES E אומנויות השפה האנגליתפטריות חמאהפטריות חמאה11 קילו קישואים,לתיבול בשרלתיבול בשר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1בצל, פרוס דקבצל, פרוס דק1WES E אומנויות השפה האנגליתבצל מטוגןבצל מטוגן400אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בצל תינוקבצל תינוק11 קילו קישואים,ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חומץ יין לבןחומץ יין לבן