כבש צלוי שום עם תפוחי אדמה חמים
כבש צלוי שום עם תפוחי אדמה hotpot יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 471 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רגל חצי עצמות של כבש, תפוחי אדמהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -40 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 97%. כבש צלוי שום ועשב על תפוחי אדמה בולנג'רה, קומקום כבש, ו Hotpot כבש הלאמב דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
חותכים כיסים קטנים לתוך העור והבשר של הטלה על ידי פירסינג אותו עם נקודת סכין חדה. דברים כל כיס עם פרוסת שום, באמצעות 3-4 של שיני, וכמה עלים של רוזמרין. תדחפי עוד קצת בתוך הטלה, עם קצת קורנית, מהיכן שהעצם הגיעה. שים בדיל קלייה, מתבלים היטב ומכסים בנייר כסף.
ממיסים חצי מהחמאה במחבת גדולה. מטגנים את הבצלים, מערבבים לעתים קרובות, עד מתרכך וזהוב. טיפ לתוך פח צלייה גדול שני. מבשלים כבש קצוץ או כבש במחבת עד חום.
מוסיפים את הבצל בפח, וזורקים עם תפוחי האדמה, גזר, שום שנותר ועשבי תיבול (קצוץ), 2 כף של הקמח וכמה תיבול.
יוצקים את המניה למחבת, ואז מוסיפים את רוטב ווסטרשייר והחמאה הנותרת. כאשר נמס ורותח, לשפוך על תפוחי אדמה, לכסות בנייר כסף ואופים עם כבש עבור 1 שעה.
לחשוף את הטלה ואת הקומקום, ומבשלים 45 דקות יותר עד תפוחי האדמה הם זהובים ומבושלים כל הדרך. אפשר לשה לנוח במשך 15 דקות לפני גילוף. השאר את תפוחי האדמה בתנור (מכוסה אם מתחילים חום יותר מדי) עד מוכן לשרת.
מסננים את השומן מן הכבשים צליית פח, הזמנת המיצים.
שים את הפח על החום ומערבבים את הקמח הנותר.
יוצקים 450 מ " ל מים רותחים או מלאי ומערבבים עד מעובה לרוטב.
חותכים את hotpot ל 8 ולהרים על צלחות מחוממות. לגלף את הטלה לפרוסות עבות ומניחים על גבי, ואז כף עגול קצת רוטב.
מגישים עם שעועית ירוקה ותרד להוסיף קצת אגוז מוסקט מגורד לתרד, אם אתה רוצה.