קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

כבש שנקס עם דלעת סקווש

כבש שנקס עם דלעת סקווש
גשו לסופר וקנו שמן זית כתית מעולה, בצל, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : שוק כבש עם שעועית לבנה ודלעת, תבשיל כבש ודל דלעת, ו תבשיל כבש חריף עם דלעת סקווש.

הוראות

1
חום את השוקיים מכל הצדדים: 
2
מחממים 2 כפות שמן זית בסיר תנור הולנדי גדול ועבה תחתית. מתבלים את הטלה עם מלח ופלפל, מוסיפים אותם לתבשיל וחומים היטב מכל הצדדים, עובדים בקבוצות במידת הצורך, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צלעות כבשצלעות כבש
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
תעביר את השנקס לצלחת.
4
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים שני מתלים בתנור, אחד להחזיק את סיר התנור ההולנדי ואחד להחזיק תבנית אפייה עם הסקווש.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
סלרי מוקפץ, גזר, בצל, שום לא מתובל, מוסיפים רסק עגבניות, מוסיפים יין: 
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוסיף את שיני שום unpeeled, סלרי, גזר ובצל לסיר. מבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים, ערבוב, עד מבריק, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
8
מוסיף את היין; להרתיח על חום גבוה עד הנוזל הוא מאוד מתקתק, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
הוסף שאנקס, מניות, מבשלים עד כבש הוא מכרז: להחזיר את שנקס לסיר ולהוסיף את המניה ואת גרידה כתומה. להביא לרתיחה. מכסים את הסיר ומטגנים את השוקיים בתנור במשך כ 2 עד 3 שעות, עד שהבשר רך מאוד. סובב את השוקיים מדי פעם כשהם מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
דלורית צלויה: בעוד השוקיים מבשלים, צולים את הדלעת. על תבנית אפייה גדולה, לזרוק את הדלעת עם 2 כפות הנותרים של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
11
מתבלים במלח ופלפל ואופים בתנור (יחד עם הטלה) במשך כשעה, או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
הפוך את gremolata: בקערה קטנה, לערבב את השום הטחון עם הפטרוזיליה וגרידת לימון ("גרמולטה"). תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
הסר שאנקים מן הסיר, מסננים ירקות מן הרוטב: 
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
14
הסר את השוקיים מהתנור ולהעביר לצלחת. להעביר את הרוטב דרך מסננת גסה, הקשה קשה על הירקות. זרוק את עיסת הירקות. לרפרף את השומן מפני השטח של הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
15
מערבבים רוטב, שאנקס, סקווש ושעועית: להחזיר את הרוטב לסיר, מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סכין קילוףסכין קילוף
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
16
מוסיפים את שנקי הטלה ואת הדלעת; מבשלים רק עד התחמם.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבשצלעות כבש
סכין קילוףסכין קילוף
17
מוסיף את שעועית קנליני, לכסות ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מרק ברוקולישמנת מרק ברוקולי
18
בואו לעמוד במשך כמה דקות כדי לאפשר את הטעמים להתמזג.
19
כפית את הירקות והרוטב לתוך קערות רדודות גדולות ולהגדיר את השוקיים כבש על גבי.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבשצלעות כבש
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
20
מקשטים עם gremolata ומגישים.

יין מומלץ: קברנה סוביניון, Malbec, שיראז

שוקי כבש ניתן לזווג עם קברנה סוביניון, מלבק ושיראז. יין אדום עם בשר אדום הוא סטנדרטי למדי, אבל אלה אדומים נועזים עם טאנינים חלקה משלימים את הטעם העדין של כבש. אתה יכול לנסות דאן נאפה עמק קברנה סוביניון. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 90 דולר לבקבוק.
Dunn Napa Valley Cabernet Sauvignon
Dunn Napa Valley Cabernet Sauvignon
Beautiful, soft, medium bodied cab, a pretty pink blossom, cherry syrup and plum leaf aromas. Toasted cereal grains are enveloped in ripe blackberries and cedar shavings.100% Cabernet Sauvignon