גשו לסופר וקנו שמן זית כתית מעולה, בצל, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : שוק כבש עם שעועית לבנה ודלעת, תבשיל כבש ודל דלעת, ו תבשיל כבש חריף עם דלעת סקווש.
הוראות
1
חום את השוקיים מכל הצדדים:
2
מחממים 2 כפות שמן זית בסיר תנור הולנדי גדול ועבה תחתית. מתבלים את הטלה עם מלח ופלפל, מוסיפים אותם לתבשיל וחומים היטב מכל הצדדים, עובדים בקבוצות במידת הצורך, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
צלעות כבש
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועים
3
תעביר את השנקס לצלחת.
4
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים שני מתלים בתנור, אחד להחזיק את סיר התנור ההולנדי ואחד להחזיק תבנית אפייה עם הסקווש.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
עלי פטרוזיליה טריים קרועים
בצל קצוץ (2 בצלים)
5
סלרי מוקפץ, גזר, בצל, שום לא מתובל, מוסיפים רסק עגבניות, מוסיפים יין:
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים, ערבוב, עד מבריק, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
8
מוסיף את היין; להרתיח על חום גבוה עד הנוזל הוא מאוד מתקתק, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
הוסף שאנקס, מניות, מבשלים עד כבש הוא מכרז: להחזיר את שנקס לסיר ולהוסיף את המניה ואת גרידה כתומה. להביא לרתיחה. מכסים את הסיר ומטגנים את השוקיים בתנור במשך כ 2 עד 3 שעות, עד שהבשר רך מאוד. סובב את השוקיים מדי פעם כשהם מבשלים.
שוקי כבש ניתן לזווג עם קברנה סוביניון, מלבק ושיראז. יין אדום עם בשר אדום הוא סטנדרטי למדי, אבל אלה אדומים נועזים עם טאנינים חלקה משלימים את הטעם העדין של כבש. אתה יכול לנסות דאן נאפה עמק קברנה סוביניון. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 90 דולר לבקבוק.