קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

כבש שנקס עם דלעת סקווש

כבש שנקס עם דלעת סקווש
גשו לסופר וקנו שמן זית כתית מעולה, בצל, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : שוק כבש עם שעועית לבנה ודלעת, תבשיל כבש ודל דלעת, ו תבשיל כבש חריף עם דלעת סקווש.

הוראות

1
חום את השוקיים מכל הצדדים: 
2
מחממים 2 כפות שמן זית בסיר תנור הולנדי גדול ועבה תחתית. מתבלים את הטלה עם מלח ופלפל, מוסיפים אותם לתבשיל וחומים היטב מכל הצדדים, עובדים בקבוצות במידת הצורך, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
צלעות כבשצלעות כבש
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
3
תעביר את השנקס לצלחת.
4
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים שני מתלים בתנור, אחד להחזיק את סיר התנור ההולנדי ואחד להחזיק תבנית אפייה עם הסקווש.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
סלרי מוקפץ, גזר, בצל, שום לא מתובל, מוסיפים רסק עגבניות, מוסיפים יין: 
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוסיף את שיני שום unpeeled, סלרי, גזר ובצל לסיר. מבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים, ערבוב, עד מבריק, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
8
מוסיף את היין; להרתיח על חום גבוה עד הנוזל הוא מאוד מתקתק, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
הוסף שאנקס, מניות, מבשלים עד כבש הוא מכרז: להחזיר את שנקס לסיר ולהוסיף את המניה ואת גרידה כתומה. להביא לרתיחה. מכסים את הסיר ומטגנים את השוקיים בתנור במשך כ 2 עד 3 שעות, עד שהבשר רך מאוד. סובב את השוקיים מדי פעם כשהם מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
דלורית צלויה: בעוד השוקיים מבשלים, צולים את הדלעת. על תבנית אפייה גדולה, לזרוק את הדלעת עם 2 כפות הנותרים של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
11
מתבלים במלח ופלפל ואופים בתנור (יחד עם הטלה) במשך כשעה, או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
הפוך את gremolata: בקערה קטנה, לערבב את השום הטחון עם הפטרוזיליה וגרידת לימון ("גרמולטה"). תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
13
הסר שאנקים מן הסיר, מסננים ירקות מן הרוטב: 
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
14
הסר את השוקיים מהתנור ולהעביר לצלחת. להעביר את הרוטב דרך מסננת גסה, הקשה קשה על הירקות. זרוק את עיסת הירקות. לרפרף את השומן מפני השטח של הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
15
מערבבים רוטב, שאנקס, סקווש ושעועית: להחזיר את הרוטב לסיר, מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
סכין קילוףסכין קילוף
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
16
מוסיפים את שנקי הטלה ואת הדלעת; מבשלים רק עד התחמם.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבשצלעות כבש
סכין קילוףסכין קילוף
17
מוסיף את שעועית קנליני, לכסות ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מרק ברוקולישמנת מרק ברוקולי
18
בואו לעמוד במשך כמה דקות כדי לאפשר את הטעמים להתמזג.
19
כפית את הירקות והרוטב לתוך קערות רדודות גדולות ולהגדיר את השוקיים כבש על גבי.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבשצלעות כבש
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
20
מקשטים עם gremolata ומגישים.

יין מומלץ: קברנה סוביניון, Malbec, שיראז

שוקי כבש ניתן לזווג עם קברנה סוביניון, מלבק ושיראז. יין אדום עם בשר אדום הוא סטנדרטי למדי, אבל אלה אדומים נועזים עם טאנינים חלקה משלימים את הטעם העדין של כבש. אתה יכול לנסות דאן נאפה עמק קברנה סוביניון. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 90 דולר לבקבוק.
Dunn Napa Valley Cabernet Sauvignon
Dunn Napa Valley Cabernet Sauvignon
Beautiful, soft, medium bodied cab, a pretty pink blossom, cherry syrup and plum leaf aromas. Toasted cereal grains are enveloped in ripe blackberries and cedar shavings.100% Cabernet Sauvignon