כבש שנקס עם עגבניות ועשבי תיבול טריים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שוק כבש עם עגבניות ועשבי תיבול טריים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 566 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך עלי דפנה, בצל, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מתכונים דומים: צלעות כבש צלויות עם לימון ועשבי תיבול, צלעות כבש מטוגנות ועגבניות מיובשות, ו כבש מבושל לאט שאנקס ועגבניות.
הוראות
מערבבים הראשון 6 מרכיבים בקערה קטנה; לשפשף בכל רחבי כבש.
שמן חום בסיר ovenproof גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים טלה וטבול עד חום, פונה עם מלקחיים, על 12 דקות; העברה לצלחת. להפחית חום בינוני.
הוסף capocollo ומערבבים 1 דקה.
מוסיפים בצל, גזר וסלרי. מכסים ומבשלים עד שהירקות רכים, מערבבים מדי פעם, בערך 10 דקות.
מערבבים רצועות קליפת לימון, עלי דפנה, ותימין.
מוסיפים יין ומביאים לרתיחה, משפשפים חתיכות.
מוסיפים עגבניות ומרק. להחזיר טלה לסיר. מביאים לרתיחה; מכסים ומעבירים סיר לתנור.
לבשל כבש עד רק רך, מפנה מדי פעם, על 1 1/2 שעות.
הסר סיר מהתנור. להטות סיר וכפית את השומן שעולה לראש הרוטב.
מניחים סיר על חום בינוני ומרתיחים שנחשפו עד שהרוטב מפחית מספיק כדי מעיל כף כבש הוא רך מאוד, על 30 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. השליכו קליפת לימון ועלי דפנה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב 30 דקות, צמרמורת חשופה עד קר, ואז לכסות ולשמור מקורר. תתחמם מחדש על אש נמוכה לפני שתמשיך.)
מערבבים פטרוזיליה, קליפת לימון מגוררת, ו 1/2 כפית פלפל בקערה קטנה עבור גרמולטה.
להעביר כבש לקערה רדודה גדולה.
מפזרים עם גרמולטה ומגישים.