המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו צלעות כבש עם סיד וכוסברה, צלעות כבש מטוגנות ברוטב תפוזים, ו צלעות כבש וגזר לבן ברוטב שרי בצל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
חום 1 כף שמן זית בסיר תנור גדול בטוח או תנור הולנדי על חום בינוני. מבשלים ומערבבים בצל אדום, פלפל aji, שום, כמון, מלח ופלפל שחור בשמן חם עד הבצל מתחיל חום, על 10 דקות; להעביר תערובת בצל מבושלת לבלנדר ולהוסיף כוסברה, מרק בשר, ויין ריזלינג. מערבבים את התערובת לרוטב חלק, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס
חתיכות ירקות בגודל נגיס
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
ריזלינג
1 תפוז, גרידה
¼ כפית אורגנו
20 פרוסות זוקיני דקות
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
חום 1 יותר כף שמן זית באותו סיר מעל חום בינוני; כבש חום שנקס על כל הצדדים בשמן חם, על 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבש
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
יוצקים רוטב כוסברה על צלעות כבש ומכסים במכסה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבש
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
מוסיפים חתיכות תפוחי אדמה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
יוצקים פיסקו על כבש וירקות. המשך לאפות עד שה הוא רך מאוד ורוטב הוא מעובה מעט, על 1 יותר שעה.