קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

כבש שנקס עם רוטב כוסברה

כבש שנקס עם רוטב כוסברה
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו צלעות כבש עם סיד וכוסברה, צלעות כבש מטוגנות ברוטב תפוזים, ו צלעות כבש וגזר לבן ברוטב שרי בצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
חום 1 כף שמן זית בסיר תנור גדול בטוח או תנור הולנדי על חום בינוני. מבשלים ומערבבים בצל אדום, פלפל aji, שום, כמון, מלח ופלפל שחור בשמן חם עד הבצל מתחיל חום, על 10 דקות; להעביר תערובת בצל מבושלת לבלנדר ולהוסיף כוסברה, מרק בשר, ויין ריזלינג. מערבבים את התערובת לרוטב חלק, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
ריזלינגריזלינג
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
חום 1 יותר כף שמן זית באותו סיר מעל חום בינוני; כבש חום שנקס על כל הצדדים בשמן חם, על 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבשצלעות כבש
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
יוצקים רוטב כוסברה על צלעות כבש ומכסים במכסה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבשצלעות כבש
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
מוסיפים חתיכות תפוחי אדמה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
יוצקים פיסקו על כבש וירקות. המשך לאפות עד שה הוא רך מאוד ורוטב הוא מעובה מעט, על 1 יותר שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
8
הסר מהתנור ומפזרים אפונה על כבש; לכסות את הסיר כדי לתת אפונה לחמם, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
בואו שנקס כבש מגניב 15 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבשצלעות כבש