תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כדורי אורז ממולאים. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 342 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, גבינת פקורינו רומנו, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו כדורי אורז ממולאים מטוגנים, מוצרלה - כדורי חצילים ממולאים ואורז, ו אורז זול קל שעועית ממולאים כדורי קישואים (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את ראגו (עד 3 ימים מראש)
2
מחממים 1/4 כוס שמן זית בסיר 3 ליטר מעל חום בינוני. להתפורר בבשר ולהוסיף את הבצל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד המים שניתנו על ידי הבשר הוא התאדה והבשר והבצל מתחילים להשחים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מתבלים את הבשר והבצל קלות במלח. מערבבים את הגזר והסלרי וממשיכים לבשל עד שהירקות רכים, כ -10 דקות. מערבבים את העגבניות, רסק עגבניות, פלפל אדום, ומלח לפי הטעם. התאם את החום לרתיחה והמשיך לבשל, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהרוטב מתעבה, כ -30 דקות. אם הרוטב מתחיל להיצמד למחבת בכל עת במהלך הבישול, מוסיפים כמה כפות מים. מערבבים את האפונה ומבשלים עד שהם עדינים מאוד, על 10 דקות עבור אפונה קפואה 20 דקות עבור אפונה טרי. ראגו המוגמר צריך להיות צפוף ומופחת.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר להתקרר לטמפרטורת החדר.
5
בעוד ראגו מתקרר, להפוך את האורז
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®
6
להביא את המניה או מים 2 כפות שמן זית לרתיחה בסיר 3 ליטר. מערבבים את האורז, להחזיר את המים לרתיחה, ולאחר מכן להתאים את החום כדי רותח. לבשל את האורז, חשוף, עד אל דנטה-מכרז אבל המשרד—על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
מסננים את האורז ומתפרשים על מגש להתקרר לטמפרטורת החדר. כאשר האורז הוא מגניב, לגרד אותו לתוך קערת ערבוב והכה ב 4 ביצים וגבינה מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
8
קח קומץ (על 1/3 כוס) של תערובת אורז מקורר ולעצב אותו לכדור קטן בכף היד שלך. הפוך באר במרכז הכדור ושחרר ב 1 כף של ראגו. לעבוד את האורז כך שהוא מקיף לחלוטין את ראגו, מחדש ליצור את האורז לכדור חלק. המשיכו ליצור ארנסין עם שאר האורז וראגו.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®
9
לטאטא את 2 הביצים בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
מורחים את הקמח על צלחת אחת ופירורי הלחם על אחרת, בשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
11
לדלות כמה כדורי אורז בקמח כדי מעיל כל הצדדים. הקש מעל קמח עודף.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אפונה גויה®
12
מגלגלים את כדורי האורז בביצה המוכה למעייל, ומאפשרים לכל ביצה עודפת לטפטף בחזרה לקערה. לבסוף, לגלגל את כדורי האורז בפירורי הלחם, לחיצה קלה מעיל באופן שווה עם הפירורים.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
אפונה גויה®
10 לחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
הסר לתבנית אפייה נקייה. חזור עם כדורי האורז הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
14
אם אתה רוצה להגיש את כדורי האורז חם, לחמם את התנור ל 200° F או להגדרה הנמוכה ביותר. קו גיליון אפייה עם עובי כפול של מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
15
יוצקים את שמן הירקות ושמן הזית למחבת עמוקה. הכנס מדחום עמוק לטיגון בשמן וחמם את השמן על פני חום בינוני עד 375° F. (אם אתה עובד ללא מדחום, לבדוק את הטמפרטורה כפי שמכוונים להלן.) לאחר השמן מגיע לטמפרטורה, להתאים את החום מתחת לסיר כדי לשמור על טמפרטורה קבועה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
16
אם אתה לא עובד עם מדחום, לבדוק את הטמפרטורה של השמן על ידי טבילה כדור אורז בשמן. זה צריך לתת את תוסס אך יציב לרחוש. אם שום דבר לא קורה, השמן לא חם מספיק; אם השמן סביב הלחם ציפוי פירורי שחין ו sputters, השמן חם מדי. התאם את החום בהתאם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
אפונה גויה®
דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
17
כאשר השמן מגיע לטמפרטורה, בזהירות להחליק כשליש כדורי האורז לתוך השמן. מטגנים, הופכים לפי הצורך עם מלקחיים או כף מחוררת, עד חום זהוב פריך מכל הצדדים, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®
דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
18
הסר את נייר מגבת מצופה גיליון אפייה, לשמור אותם חם בתנור אם אתה רוצה. מטגנים את כדורי האורז הנותרים. את הארנסין ניתן להגיש חם או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
19
מהמטבח האיטלקי-אמריקאי של לידיה מטיצ 'יו בסטיאניץ' זכות יוצרים (c) 2001 מאת לידיה מטטיצ 'יו בסטיאניץ' בהוצאת קנופף.לידיה בסטיאניץ 'מארחת את התוכנית הפופולרית PBS, " המטבח האיטלקי-אמריקאי של לידיה", ובעלת מסעדות בניו יורק, קנזס סיטי ופיטסבורג. כמו כן, המחברת של השולחן האיטלקי של לידיה והמטבח האיטלקי-אמריקאי, היא גרה בדוגלסטון, ניו יורק.העיתונאות של ג 'יי ג' ייקוב הופיעה במגזינים לאומיים רבים.מהמהדורה בכריכה רכה.