קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות6
מגזין

כדורי אורז ממולאים

כדורי אורז ממולאים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כדורי אורז ממולאים. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 342 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, גבינת פקורינו רומנו, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו כדורי אורז ממולאים מטוגנים, מוצרלה - כדורי חצילים ממולאים ואורז, ו אורז זול קל שעועית ממולאים כדורי קישואים (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את ראגו (עד 3 ימים מראש)
2
מחממים 1/4 כוס שמן זית בסיר 3 ליטר מעל חום בינוני. להתפורר בבשר ולהוסיף את הבצל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד המים שניתנו על ידי הבשר הוא התאדה והבשר והבצל מתחילים להשחים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
3
מתבלים את הבשר והבצל קלות במלח. מערבבים את הגזר והסלרי וממשיכים לבשל עד שהירקות רכים, כ -10 דקות. מערבבים את העגבניות, רסק עגבניות, פלפל אדום, ומלח לפי הטעם. התאם את החום לרתיחה והמשיך לבשל, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהרוטב מתעבה, כ -30 דקות. אם הרוטב מתחיל להיצמד למחבת בכל עת במהלך הבישול, מוסיפים כמה כפות מים. מערבבים את האפונה ומבשלים עד שהם עדינים מאוד, על 10 דקות עבור אפונה קפואה 20 דקות עבור אפונה טרי. ראגו המוגמר צריך להיות צפוף ומופחת.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
4
הסר להתקרר לטמפרטורת החדר.
5
בעוד ראגו מתקרר, להפוך את האורז
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
6
להביא את המניה או מים 2 כפות שמן זית לרתיחה בסיר 3 ליטר. מערבבים את האורז, להחזיר את המים לרתיחה, ולאחר מכן להתאים את החום כדי רותח. לבשל את האורז, חשוף, עד אל דנטה-מכרז אבל המשרד—על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
7
מסננים את האורז ומתפרשים על מגש להתקרר לטמפרטורת החדר. כאשר האורז הוא מגניב, לגרד אותו לתוך קערת ערבוב והכה ב 4 ביצים וגבינה מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
8
קח קומץ (על 1/3 כוס) של תערובת אורז מקורר ולעצב אותו לכדור קטן בכף היד שלך. הפוך באר במרכז הכדור ושחרר ב 1 כף של ראגו. לעבוד את האורז כך שהוא מקיף לחלוטין את ראגו, מחדש ליצור את האורז לכדור חלק. המשיכו ליצור ארנסין עם שאר האורז וראגו.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
9
לטאטא את 2 הביצים בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
מורחים את הקמח על צלחת אחת ופירורי הלחם על אחרת, בשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
11
לדלות כמה כדורי אורז בקמח כדי מעיל כל הצדדים. הקש מעל קמח עודף.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
12
מגלגלים את כדורי האורז בביצה המוכה למעייל, ומאפשרים לכל ביצה עודפת לטפטף בחזרה לקערה. לבסוף, לגלגל את כדורי האורז בפירורי הלחם, לחיצה קלה מעיל באופן שווה עם הפירורים.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
הסר לתבנית אפייה נקייה. חזור עם כדורי האורז הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
14
אם אתה רוצה להגיש את כדורי האורז חם, לחמם את התנור ל 200° F או להגדרה הנמוכה ביותר. קו גיליון אפייה עם עובי כפול של מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
15
יוצקים את שמן הירקות ושמן הזית למחבת עמוקה. הכנס מדחום עמוק לטיגון בשמן וחמם את השמן על פני חום בינוני עד 375° F. (אם אתה עובד ללא מדחום, לבדוק את הטמפרטורה כפי שמכוונים להלן.) לאחר השמן מגיע לטמפרטורה, להתאים את החום מתחת לסיר כדי לשמור על טמפרטורה קבועה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
גב שומן חזירגב שומן חזיר
16
אם אתה לא עובד עם מדחום, לבדוק את הטמפרטורה של השמן על ידי טבילה כדור אורז בשמן. זה צריך לתת את תוסס אך יציב לרחוש. אם שום דבר לא קורה, השמן לא חם מספיק; אם השמן סביב הלחם ציפוי פירורי שחין ו sputters, השמן חם מדי. התאם את החום בהתאם.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
17
כאשר השמן מגיע לטמפרטורה, בזהירות להחליק כשליש כדורי האורז לתוך השמן. מטגנים, הופכים לפי הצורך עם מלקחיים או כף מחוררת, עד חום זהוב פריך מכל הצדדים, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
18
הסר את נייר מגבת מצופה גיליון אפייה, לשמור אותם חם בתנור אם אתה רוצה. מטגנים את כדורי האורז הנותרים. את הארנסין ניתן להגיש חם או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
19
מהמטבח האיטלקי-אמריקאי של לידיה מטיצ 'יו בסטיאניץ' זכות יוצרים (c) 2001 מאת לידיה מטטיצ 'יו בסטיאניץ' בהוצאת קנופף.לידיה בסטיאניץ 'מארחת את התוכנית הפופולרית PBS, " המטבח האיטלקי-אמריקאי של לידיה", ובעלת מסעדות בניו יורק, קנזס סיטי ופיטסבורג. כמו כן, המחברת של השולחן האיטלקי של לידיה והמטבח האיטלקי-אמריקאי, היא גרה בדוגלסטון, ניו יורק.העיתונאות של ג 'יי ג' ייקוב הופיעה במגזינים לאומיים רבים.מהמהדורה בכריכה רכה.