כדורי אורז ממולאים, בסגנון רומי: ספק טלפונו
כדורי אורז ממולאים, בסגנון רומי: ספק טלפונו הוא תוספת שמגישה 6. מנה אחת מכילה 1963 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 179 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשם מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 43 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. צאו לחנות ואספו בשר בקר טחון, ציר בקר, פירורי לחם לא מתובלים ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 66%, וזה די טוב. מתכונים דומים: עוף בסגנון רומי, ארטישוק, בסגנון רומי, ו עוף בסגנון רומי.
הוראות
משרים את הפטריות ב 1/2 כוס מים במשך 2 שעות.
מסננים את הפטריות, שומרים את מי הפטריות וקוצצים דק. ממיסים את רסק העגבניות במי הפטריות ומניחים בצד.
בינתיים, בסיר בינוני, שלבו את ציר הבקר, העגבניות המרוסקות ו -3 כפות החמאה, ערבבו היטב והביאו לרתיחה.
מוסיפים את האורז, מנמיכים את האש לרתיחה ומבשלים עד שהאורז מוכן, תוך ערבוב מדי פעם. הופכים את תערובת האורז לקערת הגשה ומערבבים פנימה בהדרגה את הביצים והפרמיג ' אנו. מניחים בצד להתקרר.
בינתיים, במחבת מטגן בגודל 12 עד 14 אינץ', ממיסים את כף החמאה שנותרה על אש נמוכה.
מוסיפים את הבצל ופרושוטו ומבשלים על אש גבוהה 3 דקות.
מוסיפים את הבשר הטחון ומבשלים עד להשחמה טובה.
מוסיפים את הפטריות, תערובת רסק העגבניות-פטריות, ומלח ופלפל לפי הטעם, ושומרים על רתיחה. בעזרת כף מכינים מנות בצורת ביצה מהאורז, ויוצרים כניסה במרכז כל אחת מהן.
מניחים כפית מילוי במרכז כל כדור אורז, יחד עם כמה קוביות מהגבינה.
מגלגלים כל כדור בפירורי הלחם כך שהוא מצופה לחלוטין, ומניחים בצד.
בסיר תחתית גדול וכבד מחממים את שמן הזית על אש גבוהה עד שהוא כמעט מעשן בקבוצות, מטגנים את הכדורים בשמן החם עד שהם מזהיבים, כ -5 דקות.
מוציאים בעזרת כף מחוררת ומניחים לנקז על מגבות נייר תוך כדי תיבול במלח ופלפל.
מגישים עם רוטב עגבניות, אם רוצים.