כדורי דגים דניים
כדורי דגים דניים דורשים סביב 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 50 . מנה אחת מכילה 52 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חמאה, פילה דגים, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו כדורי דגים דניים, כדורי פנקייק דניים, ו כדורי פנקייק דנים (Aebleskiver) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים תיבול עם דגים טחונים והקמח.מקציפים את התערובת היטב ולשלב את החמאה.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם.בהדרגה להוסיף את הנוזל.אם התערובת מתקררת לעמוד הקערה במים חמים לטאטא עד שהוא חלק שוב.תבדוק את התיבול שלך.לעצב את הפארסה לתוך כדורים עגולים באמצעות 2 כפות טבול במים חמים.להביא על 2 ליטרים של מים מלוחים לרתיחה.לבשל כדור אחד כדי לבדוק את העקביות.
הוסף עוד ביצה אם הכדור רך מדי, או שמנת אם הוא נוקשה מדי.אם הכדור הוא נכון לבשל את כל הכדורים, הם לוקחים רק דקה לבשל ולצוף כאשר נעשה.
לשמש כמתאבן, להשתמש במרק צב הדני או לעשות את זה בתבנית בצורת טבעת ולהגיש אותו עם רוטב כמנה העיקרית שלך.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.