קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות33
ציון בריאות0
מגזין

כדורי שלג קוקוס טבולים בשוקולד

כדורי שלג קוקוס טבולים בשוקולד
כדורי שלג קוקוס טבולים בשוקולד לוקח בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -2 גרם חלבון , 13 גרם שומן ובסך הכל 192 קלוריות . תמורת 48 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 33 מנות סועדים. אם יש לכם שוקולד חצי מתוק, סודה לשתייה, תמצית וניל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. כמה אנשים מאוד אהבו את ההידור הזה. 10 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 15% , וזה לא כל כך גדול. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו כדורי שלג טבולים בשוקולד , מקרון קוקוס טבול בשוקולד ומקרוני קוקוס טבולים בשוקולד .

הוראות

1
בקערה גדולה, קרמי חמאה וסוכר חום עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. טורפים פנימה ביצה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
דבש הדריםדבש הדרים
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת ומערבבים היטב. מערבבים פנימה את השוקולד המתוק הגרמני, הקוקוס והפקאן.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד גרמני מתוקשוקולד גרמני מתוק
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מגלגלים ל-3/4 אינץ'. כדורים.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4
מניחים במרחק של 2 אינץ' זה מזה על ניירות אפייה לא משומנים.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
אופים ב-350 מעלות למשך 10-12 דקות או עד שהשוליים משחימים.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
מוציאים לרשתות לצינון.
7
במיקרוגל ממיסים שוקולד חצי מתוק וקיצור; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. טובלים את צמרות העוגיות בתערובת השוקולד; לתת לעודפים לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
1-1/2 כוסות קוקוס פתיתים, קלוי1-1/2 כוסות קוקוס פתיתים, קלוי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
צנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצותצנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
8
מניחים על ניירות אפייה מרופדים בשעווה; מפזרים קוקוס קלוי. מצננים במשך שעה או עד להתייצבות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®

מרכיבים

01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים147אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סוכר חום ארוזסוכר חום ארוז147אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סוכר חום ארוזסוכר חום ארוז76אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חמאה, מרוכךחמאה, מרוכך213אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קוקוס מעופף, קלויקוקוס מעופף, קלוי213אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קוקוס מעופף, קלויקוקוס מעופף, קלוי12 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם167אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)German sweet chocolate, finely choppedGerman sweet chocolate, finely chopped55אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פקאנים קצוצים דק, קלוייםפקאנים קצוצים דק, קלויים01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד חצי מתוק, קצוץשוקולד חצי מתוק, קצוץ41 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1-1/2 כוסות קוקוס פתיתים, קלוי1-1/2 כוסות קוקוס פתיתים, קלוי11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Bubbly Pink Moscato היחפה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
מוסקטו ורוד בועת יחפה
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה בתוספת פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!