קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות6
מגזין

כובע ממתקים

כובע ממתקים
כובע ממתקים יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 99 גרם של שומן, וסך הכל 1371 קלוריות. אם יש לך פטריות כובע ממתקים, מלח, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ממתקי Cajeta (סוכריית חלב קינמון לעיסה), קנדי קיין קוקטייל עם וודקה תוצרת בית קנדי קיין חדורה, ו עוגת ממתק (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול, בעל תחתית כבדה, שאינו מגיב על חום בינוני, משלבים את השמנת, החלב והמלח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד חם אבל לא רותח.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
תוסיף את הסוכריות על הקרקע.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
3
הסר מהחום ולתת תלול לפחות 1 שעה או עד 2 שעות.
4
כאשר אתה מרגיש כמו הפטריות שלך נמצאים במקום טוב, להחזיר את המחבת לחום בינוני ולהביא את התערובת בחזרה חם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
ממלאים קערה גדולה או מחבת עם קרח ומים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מניחים קערה גדולה ונקייה באמבט הקרח ומתאימים את הקערה במסננת משובחת.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
בינתיים, בקערה בינונית, לטאטא יחד את חלמוני ביצה וסוכר עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
הסר את תערובת הקרם מהחום. לאט לאט לשפוך כמחצית תערובת קרם חם לתוך תערובת חלמון, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
9
מעבירים את תערובת החלמון בחזרה לסיר עם תערובת הקרם הנותרת ולהחזיר אותו לחום בינוני. לבשל, ערבוב כל הזמן עם מרית גומי ולהיות בטוח כדי לגרד את החלק התחתון של הסיר אז זה לא צורב, עד הנוזל מתחיל קיטור ואתה יכול להרגיש את המרית לגרד את החלק התחתון של המחבת, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
הסר את הפודינג מהחום ומיד לשפוך אותו דרך המסננת לתוך הקערה הנקייה שהגדרת באמבט הקרח.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
בואו מגניב, ערבוב מדי פעם.
12
כאשר פודינג יש מקורר לחלוטין, לכסות את הקערה בחוזקה ומקרר במקרר לפחות 1 שעה או רצוי לילה. כאשר אתה מוכן להקפיא את פודינג, להעביר אותו יצרנית גלידה וספין על פי הוראות היצרן. לאכול מיד, או להעביר מיכל אטום, לכסות, להקפיא עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
עובדה משעשעת: כדי להתחיל למכור את הטעם הזה, היינו צריכים לעשות כמה התאמות למיתוג. לא יכולנו למכור ללקק כשקראנו לזה "פטריית כובע ממתקים", מסתבר שאנשים מפחדים מגלידת פטריות? אז אנחנו עכשיו לרשום את זה כמו "Candy Cap (לטעום את זה קודם ואז אנחנו אגיד לך)."ברגע שהם שמים את זה בפה, יוצא הביטוי" זה ממש ממש טוב."
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
2
From Humphry Slocombe Ice Cream Book by Jake Godby, Sean Wahey & Paolo Lucchesi. טקסט זכויות יוצרים © 2012 by Jake Godby And Sean Wahey; photographs copyright © 2012 by Franky Frankeny. Published by Chronicle Books, LLC.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק