כובע ממתקים
כובע ממתקים יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 99 גרם של שומן, וסך הכל 1371 קלוריות. אם יש לך פטריות כובע ממתקים, מלח, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ממתקי Cajeta (סוכריית חלב קינמון לעיסה), קנדי קיין קוקטייל עם וודקה תוצרת בית קנדי קיין חדורה, ו עוגת ממתק (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, בעל תחתית כבדה, שאינו מגיב על חום בינוני, משלבים את השמנת, החלב והמלח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד חם אבל לא רותח.
תוסיף את הסוכריות על הקרקע.
הסר מהחום ולתת תלול לפחות 1 שעה או עד 2 שעות.
כאשר אתה מרגיש כמו הפטריות שלך נמצאים במקום טוב, להחזיר את המחבת לחום בינוני ולהביא את התערובת בחזרה חם.
ממלאים קערה גדולה או מחבת עם קרח ומים.
מניחים קערה גדולה ונקייה באמבט הקרח ומתאימים את הקערה במסננת משובחת.
בינתיים, בקערה בינונית, לטאטא יחד את חלמוני ביצה וסוכר עד מעורבב היטב.
הסר את תערובת הקרם מהחום. לאט לאט לשפוך כמחצית תערובת קרם חם לתוך תערובת חלמון, לטאטא כל הזמן.
מעבירים את תערובת החלמון בחזרה לסיר עם תערובת הקרם הנותרת ולהחזיר אותו לחום בינוני. לבשל, ערבוב כל הזמן עם מרית גומי ולהיות בטוח כדי לגרד את החלק התחתון של הסיר אז זה לא צורב, עד הנוזל מתחיל קיטור ואתה יכול להרגיש את המרית לגרד את החלק התחתון של המחבת, 2 עד 3 דקות.
הסר את הפודינג מהחום ומיד לשפוך אותו דרך המסננת לתוך הקערה הנקייה שהגדרת באמבט הקרח.
בואו מגניב, ערבוב מדי פעם.
כאשר פודינג יש מקורר לחלוטין, לכסות את הקערה בחוזקה ומקרר במקרר לפחות 1 שעה או רצוי לילה. כאשר אתה מוכן להקפיא את פודינג, להעביר אותו יצרנית גלידה וספין על פי הוראות היצרן. לאכול מיד, או להעביר מיכל אטום, לכסות, להקפיא עד 1 שבוע.
עובדה משעשעת: כדי להתחיל למכור את הטעם הזה, היינו צריכים לעשות כמה התאמות למיתוג. לא יכולנו למכור ללקק כשקראנו לזה "פטריית כובע ממתקים", מסתבר שאנשים מפחדים מגלידת פטריות? אז אנחנו עכשיו לרשום את זה כמו "Candy Cap (לטעום את זה קודם ואז אנחנו אגיד לך)."ברגע שהם שמים את זה בפה, יוצא הביטוי" זה ממש ממש טוב."
From Humphry Slocombe Ice Cream Book by Jake Godby, Sean Wahey & Paolo Lucchesi. טקסט זכויות יוצרים © 2012 by Jake Godby And Sean Wahey; photographs copyright © 2012 by Franky Frankeny. Published by Chronicle Books, LLC.