כובעים גבוהים חמאת בוטנים
כובעים גבוהים חמאת בוטנים עשויים להיות רק תבלין אתה מחפש. מתאים ל-28 מנות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 476 קלוריות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, פצפוצי שוקולד חלב, וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו Hi-hats חמאת בוטנים, בריא Chunky Monkey Cake†/ aka חמאת בוטנים בננה עוגה עם שוקולד חמאת בוטנים ציפוי! (ללא סוכר, חלבון גבוה & ללא גלוטן), ו Cupcakes High Hat חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים כוסות אפייה נייר 28 כוסות מאפין בגודל רגיל. בקערה בינונית, מערבבים יחד קמח, אבקת אפייה ומלח; להפריש.
בקערה גדולה, לנצח 1 כוס חמאה ואת הסוכר מגורען עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית על 5 דקות או עד אור ורך.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. הכה ב 2 כפיות וניל. במהירות נמוכה, לסירוגין להוסיף תערובת קמח, על 1/3 של תערובת בכל פעם, וחלב, על 1/2 בכל פעם, להכות רק עד מעורבב. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות מאפין.
אופים 20 עד 24 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז הקאפקייק יוצא נקי. מגניב 5 דקות.
הסר קאפקייקס מן מחבתות; מקום על מדפי קירור. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
בקערה גדולה, לנצח 1 1/2 כוסות חמאה חמאת בוטנים עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה. מקציפים בקרם מרשמלו. במהירות נמוכה, בהדרגה להוסיף אבקת סוכר עד מעורבב.
להוסיף 2 כפיות וניל; לנצח 3 דקות יותר.
ציפוי כפית לתוך שקית לקשט מצויד קצה עגול גדול. על גבי כל קאפקייק, ציפוי צינור במעגלים עושה צורה קונוס עם שיא במרכז. מקררים קאפקייקס לפחות 45 דקות להקשיח ציפוי לפני טבילה בציפוי שוקולד.
ב 1 1/2-סיר ליטר, שבבי שוקולד חום ושמן על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד חלקה. טובלים ציפוי בצורת קונוס על כל קאפקייק לתוך ציפוי שוקולד ציפוי מעיל לחלוטין, נותן עודף שוקולד לטפטף. להכניס למקרר כדי להגדיר ציפוי, על 5 דקות.