כוסות אספרסו טראפל
המתכון אספרסו כמהין כוסות מוכן בערך 1 שעה והוא בהחלט סופר ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון דרומי. יש משקה זה 142 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לכם שמן צמחי, שבבי שוקולד, שבבי אפיית וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 17 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגת אספרסו שוקולד ללא קמח כמהין, כוסות אספרסו, ו כוסות כמהין (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים כוסות ממתקים במחבתות מאפין מיני. בקערה בינונית למיקרוגל, שבבי אפיית מיקרוגל ושמן שנחשפו על 1 דקה גבוהה; מערבבים. מיקרוגל במרווחים של 30 שניות, ערבוב אחרי כל אחד, עד נמס וחלק.
כפית 1 כפית תערובת נמסה בכל כוס ממתקים. (תישאר תערובת; להפריש לשימוש מאוחר יותר.) עם גב של כף קטנה, להפיץ תערובת בתחתית ואת רוב הדרך למעלה הצדדים של כוסות. (אם התערובת היא נוזלית מדי, מגניב במשך כמה דקות אז זה יהיה מעיל את הכוסות.)
בואו לעמוד עד סט לחלוטין.
בינתיים, בקערה קטנה למיקרוגל, מערבבים קרם ואבקת אספרסו. מיקרוגל נחשף על 20 שניות גבוהות או עד קרם חם מאוד; מערבבים לשלב. מערבבים בשוקולד צ ' יפס עד מומס. במידת הצורך, מיקרוגל 15 שניות יותר עד תערובת ניתן לערבב חלקה. מקררים 10 דקות כדי להתקרר מעט.
כאשר כוסות ממתקים נקבעים ותערובת אספרסו הוא מקורר, מיקרוגל שנותר תערובת לבנה 30 שניות או רק עד נמס אבל לא חם. תערובת אספרסו כפית לתוך שקית פלסטיק לאחסון מזון קטן הניתן לאגירה; לחתוך 1/4 אינץ ' מפינה אחת תחתונה של תיק. צינור על תערובת 1 כפית לתוך כל כוס ממתקים. כפית מספיק תערובת לבנה נמסה מעל כדי לכסות. מעל כל אחד עם פולי קפה מצופים שוקולד.
בואו לעמוד עד סט, כ -30 דקות.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אחוזת Gunderloch ריזלינג יבש עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![Gunderloch Estate ריזלינג יבש]()
Gunderloch Estate ריזלינג יבש