כוסות בראנץ ' מוכנות מראש
נסו מאפה בראנץ ' באביב קדימה, תבשיל בראנץ ' קלדוניאני (איפור מראש), ו הפוך מראש צ'יפוטלה ארוחת בוקר תבשיל חג בראנץ צד (מתכונים דומים).
הוראות
ספריי 24 כוסות מאפין בגודל רגיל עם ספריי בישול. מבשלים תפוחי אדמה על הכיריים לפי ההוראות על התיק.
כפית תפוחי אדמה באופן שווה לתוך כוסות מאפין, על 2 כפות כל אחד; לחץ למטה לתוך כוסות. כף גדושה כפית מרק על גבי תפוחי אדמה בכל כוס.
בקערה גדולה, להכות ביצים עד מעורבב היטב. במחבת 10 אינץ', להמס חמאה על חום בינוני.
מוסיפים ביצים; מבשלים ומערבבים עד מקושקשת ולהגדיר. כפית ביצים באופן שווה על מרק בכוסות.
מפזרים כל אחד עם כ 1/2 כף בייקון ו 1 כף גבינה. להכניס למקרר 8 שעות או לילה.
בזמן ההגשה, מחממים תנור ל 177°.
אופים כ -30 דקות או עד מחומם היטב וגבינה נמס.